|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| antalya, günal, ilköğretim, merkez, mnazif, okulu |
M.Nazif Günal İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
M.Nazif Günal İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - M nazif Günal İlköğretim Okulu Hakkında - M nazif Günal İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - M nazif Günal İlköğretim Okulu BilgileriMEHMET NAZİF GÜNAL İLKÖĞRETİM OKULU A-OKULUN ADI:MEHMET NAZİF GÜNAL İLKÖĞRETİM OKULU B-ADRESİ:ÖZLÜ(KUNDU)KÖYÜ/AKSU/ANTALYA D-OKUL MÜDÜRÜ:Ali İhsan BAL 543 630 15 20 ÖĞRENCİ DURUMU ŞUBE KIZ ERKEK TOPLAM Ana Sınıfı 9 8 15 Özel Sınıf - - - 1 Sınıf 18 14 322 Sınıf 13 18 313 Sınıf 18 13 314 Sınıf 16 16 325 Sınıf 14 12 266 Sınıf 15 14 297 Sınıf 18 11 298 Sınıf 13 12 25Toplam 134 118 250 OKULUN FİZİKİ DURUMU: Okulun bina durumu: Bir ana bina ve iki ek binadan(kantin ve odunluk)oluşmaktadır ![]() Sınıf sayısı:9 tane derslik mevcuttur ![]() Laboratuar:1 tane Fen Bilgisi laboratuarı mevcuttur Bilgi Teknolojileri sınıfı:1 tane Bilgi Teknolojileri Sınıfı mevcuttur Kütüphane:1 tane Kütüphane odası mevcuttur İdareci Odası:1 tane Müdür ve Müdür yrd odası mevcuttur ![]() Okul Bahçesi:Okulumuzun bahçesinde 1tane Futbol Sahası,1 tane basketbol sahası bulunmaktadır Bahçemizde Çam Ağacı,Okiliptus Ağacı,Turunçgil ağaç v b ağaçlar bulunmakta olup okulumuzun çevresi ihata duvarı ile çevrilidir![]() OKULUN PERSONEL DURUMU Müdür:1 Müdür Yrd:1(Görevlendirme) İngilizce Öğretmeni:1 Matematik Öğretmeni:1 Görsel Sanatlar Öğretmeni:1 Sınıf Öğretmeni:3 Hizmetli:1(Görevlendirme) OKULUMUZUN ÖĞRETMEN İHTİYACI 1-Anasınıfı Öğretmeni:1 2-Türkçe Öğretmeni:1 3-Fen ve Tek Öğretmeni:14-Sosyal Bil Öğretmeni:15-Sınıf Öğretmeni:2 Öğretmene İhtiyaç duyulmaktadır M nazif Günal İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; M nazif Günal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, M nazif Günal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, M nazif Günal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, M nazif Günal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: M NAZİF GÜNAL İLKÖĞRETİM OKULUAdresi: M NAZİF GÜNAL İ O O KUNDU (ÖZLÜ) ANTALYATelefon Numarası: 2424312050 Faks Numarası: 2424312050 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Mehmet Nazif Günal Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|