|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, günal, ilköğretim, merkez, mnazif, okulu |
![]() |
M.Nazif Günal İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M.Nazif Günal İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - M ![]() ![]() ![]() MEHMET NAZİF GÜNAL İLKÖĞRETİM OKULU A-OKULUN ADI:MEHMET NAZİF GÜNAL İLKÖĞRETİM OKULU B-ADRESİ:ÖZLÜ(KUNDU)KÖYÜ/AKSU/ANTALYA D-OKUL MÜDÜRÜ:Ali İhsan BAL 543 630 15 20 ÖĞRENCİ DURUMU ŞUBE KIZ ERKEK TOPLAM Ana Sınıfı 9 8 15 Özel Sınıf - - - 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() Toplam 134 118 250 OKULUN FİZİKİ DURUMU: Okulun bina durumu: Bir ana bina ve iki ek binadan(kantin ve odunluk)oluşmaktadır ![]() Sınıf sayısı:9 tane derslik mevcuttur ![]() Laboratuar:1 tane Fen Bilgisi laboratuarı mevcuttur Bilgi Teknolojileri sınıfı:1 tane Bilgi Teknolojileri Sınıfı mevcuttur Kütüphane:1 tane Kütüphane odası mevcuttur İdareci Odası:1 tane Müdür ve Müdür yrd odası mevcuttur ![]() Okul Bahçesi:Okulumuzun bahçesinde 1tane Futbol Sahası,1 tane basketbol sahası bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() OKULUN PERSONEL DURUMU Müdür:1 Müdür Yrd:1(Görevlendirme) İngilizce Öğretmeni:1 Matematik Öğretmeni:1 Görsel Sanatlar Öğretmeni:1 Sınıf Öğretmeni:3 Hizmetli:1(Görevlendirme) OKULUMUZUN ÖĞRETMEN İHTİYACI 1-Anasınıfı Öğretmeni:1 2-Türkçe Öğretmeni:1 3-Fen ve Tek ![]() 4-Sosyal Bil ![]() 5-Sınıf Öğretmeni:2 Öğretmene İhtiyaç duyulmaktadır ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: M ![]() Adresi: M ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2424312050 Faks Numarası: 2424312050 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Mehmet Nazif Günal Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|