|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, hacıbeyli, ihsaniye, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hacıbeyli İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacıbeyli İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye AfyonkarahisarHacıbeyli İlköğretim Okulu Hakkında - Hacıbeyli İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacıbeyli İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıbeyli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacıbeyli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Biz,bütün öğrencilerin,eğitim-öğretimlerini sağlamak,onların;milli, manevi değerlere bağlı;kendine,ailesine,ülkesin e,tarihe ve tüm insanlığa,karşı sorumluluklarının bilincinde,kendini anlatabilen,bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı,kararlı,paylaşımı bilen,topluma yararlı birer birey olmaları için varız? Vizyonumuz Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışık tutmak; Türkiye?nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir ![]() Hacıbeyli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İhsaniye Okulun Telefonu: (272) 279 20 72 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hacıbeyli Köyü Okulun Web Adresi: http://ihsaniyehacibeyli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: hacibeyli_ilkogretim@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacıbeyli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|