![]() |
Karagedik İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karagedik İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaKaragedik İlköğretim Okulu Hakkında - Karagedik İlköğretim Okulu Tanıtım - Karagedik İlköğretim Okulu Resimleri - Karagedik İlköğretim Okuluİletişim ![]() Karagedik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Okulumuzun tüm çalışanları ile birlikte ülkemizin ve ilimizin ihtiyaç duyduğu öncelikle ülkemizi seven,çevresiyle ve kendisi ile barışık ,meslek alanında kendini iyi yetiştirmiş,bu okulun mezunu olmakla gurur duyan, çalışkan, ahlaklı,iyi insan,iyi vatandaş olarak yetiştirip,yörenin ve ülkenin önde gelen örnek okullarından biri olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Anayasamızda ve Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan ; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı ,ülkesini ve milletini seven ,demokrasiye inanmış,insan haklarına ve çevresine saygılı,hoşgörülü,çağın teknolojik bilgileri ile donatılmış,gelişim ve değişime açık,üretken,akılcı,mesleğini seven ve bilgiye ulaşmak için çaba sarfeden başarılı öğrencileri ortaöğretime hazırlayan tüm yönetici,öğretmen,çalışan,veli ,öğrenci, mezunları ve çevresi ile diyaloğu ilke edinmeyi hedefleyen bir okuldur ![]() Karagedik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6220214 Okulun Faksı: 2526220442 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: k ![]() ![]() Okulun Müdürü: KADİR AKKUŞ Okulun Ulaşım Bilgileri: Merkeze ulaşım için belediye otobüsü ve Çiftlik-Kargı-Yanıklar minübüsleri kullanılmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 200-300 TL Karagedik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|