|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ihsaniye, ilköğretim, muratlar, okulu |
![]() |
Muratlar İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muratlar İlköğretim Okulu Bilgileri İhsaniye AfyonkarahisarMuratlar İlköğretim Okulu Hakkında - Muratlar İlköğretim Okulu Tanıtım - Muratlar İlköğretim Okulu Resimleri - Muratlar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Muratlar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun ilk binası 1937 yılında tek katlı olarak tesis edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Karma-gündüzlü ![]() ÖĞRENCİ BAŞARISI :Bir üst sınıfa devam %99 BİNANIN ÖZELLİKLERİ:Taş yığma bina olarak yapılmış olup tek katlı,çatılıdır ![]() ![]() ![]() DERSHANELER :Okulumuzda 9 derslik, 2 idare odası,1 öğretmenler odası,1 kütüphane 1 arşiv odası vardır ![]() KİTAPLIK DURUMU :Okulumuzun sınıflarında kitaplıklar vardır ![]() Etkinlik Salonumuz soğuk günlerde spor aktiviteleri için kullanılmaktdır ![]() İDARE ODALARI :Okulumuzda 1 Müdür odası ,1 Müdür Yardımcısı Odası ve 1 öğretmenler odası mevcuttur ![]() Muratlar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İhsaniye Okulun Telefonu: (272) 275 43 75 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Muratlar Köyü Okulun Web Adresi: http://muratlar ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 442783@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Muratlar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|