|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu |
![]() |
Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirCumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Şimdiki okulumuzun b-blok binasını batısında,eski ve Rumlardan Kalma bir okul ile bu binanın yerinde sonradan yapılmış bir bölümü varmış ![]() ![]() Rumlardan kalma eski bina;mahallin din ve okul işlerini yöneten "Hora heyeti"tarafından 1902'de temeli atılıp,1909'da iki büyük mermer sütunuyla hizmete girmiş ![]() ![]() ![]() Bu eski okulun ek binası ise 1938'de bitirilerek öğretime açılmış ![]() Eski okul ve ek binasının yeterli gelmemesi sonucu 1964'te "ATATÜRK İLKÖGRETİM OKULU"yaptırılmış ![]() Şimdi öğretim yaptığımız bu okul binası,eski ek binanın yerine 1968'de yaptırılmış ![]() "Rum Okulu"dedikleri iki mermer sütunlu yapı ise "Akşam Kız Sanat Okulu" olarak kullanılmaya başlanmış ![]() ![]() ![]() Okulumuzun C-blok binası 1991'de hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuzda yönetici kadromuz müdür ve 2 müdür yardımcısından oluşmaktadır ![]() okulumuzda 3 'ü anasınıfı, 23'i 1 ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 232 8781052 Okulun Faksı: 232 8783714 Okulun Adresi: SOĞUKPINAR MAHALLESİ TÜRKOCAĞI CAD ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|