|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, cevizli, ilköğretim, iscehisar, okulu |
![]() |
Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar AfyonkarahisarCevizli İlköğretim Okulu Hakkında - Cevizli İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri - Cevizli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cevizli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul binası 1964 yılında 1 derslikli olarak yapılmış,1984 yılında 1 derslik daha ilave edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 2008-2009 öğretim yılında mevcudu 55 kız, 51 erkek toplam 106 dır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda iki adet idari hizmette kullanılmakta olan ve 7 adet BT sınıfı için hizmet verecek olan toplam 9 adet bilgisayar 2 adet projeksiyon cihazı, 1 adet yazıcı, bir adet fotokopi makinesi, 1 adet tarayıcı bulunmaktadr ![]() ![]() 5 Branş Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni ve 1 Ana sınıfı Öğretmeni olmak üzere toplam 11 adet personel okulda eğitim öğretim hizmetlerini yürütmektedir ![]() Cevizli İlköğretim Okulu olarak hedefimiz hep daha iyiye ulaşmak ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılan tüm hizmetler başta öğrencilerin, öğretmenlerin ve köyümüzün yararlanabileceği şekilde sunulmaktadır ![]() ![]() ![]() Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İscehisar Okulun Telefonu: (272) 348 10 57 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Cevizli Köyü Okulun Web Adresi: http://cevizli ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 441968@mail ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|