Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, cevizli, ilköğretim, iscehisar, okulu

Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar

Cevizli İlköğretim Okulu Hakkında - Cevizli İlköğretim Okulu Tanıtım - Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri - Cevizli İlköğretim Okulu İletişim

Cevizli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okul binası 1964 yılında 1 derslikli olarak yapılmış,1984 yılında 1 derslik daha ilave edilmiştir Köy konağı olan bina 2000-2001 öğretim yılında okula verilerek derslik sayısı 5 e çıkarılmıştır 2002 öğretim yılında 5 yeni derslik yapılmış, köy konağının kullanımı bırakılmıştır 2005-2006 öğretim yılında anasınıfı da açılarak öğretime ve köye yeni bir tat vermiştir

2008-2009 öğretim yılında mevcudu 55 kız, 51 erkek toplam 106 dır Anasınıfına kayıtlı öğrenci sayısı 14 dür Okutulan yabancı dil İngilizcedir

Okulumuzda iki adet idari hizmette kullanılmakta olan ve 7 adet BT sınıfı için hizmet verecek olan toplam 9 adet bilgisayar 2 adet projeksiyon cihazı, 1 adet yazıcı, bir adet fotokopi makinesi, 1 adet tarayıcı bulunmaktadr Ayrıca ses sistemimiz mevcuttur

5 Branş Öğretmeni, 5 Sınıf Öğretmeni ve 1 Ana sınıfı Öğretmeni olmak üzere toplam 11 adet personel okulda eğitim öğretim hizmetlerini yürütmektedir

Cevizli İlköğretim Okulu olarak hedefimiz hep daha iyiye ulaşmak Geçen yıl şiir dinletimiz ilçede büyük yankı uyandırırken bu sene de bu etkinliğin devamını getireceğiz Öğrencilerimize mini spor kompleksi kazandırma çabasındayız ve çok yakında voleybol, basketbol, hentbol ve mini futbol sporlarına olanak verecek projemiz bitirilecektirBT sınıfı hazırlıkları bitme aşamasındadır

Yapılan tüm hizmetler başta öğrencilerin, öğretmenlerin ve köyümüzün yararlanabileceği şekilde sunulmaktadır Ama unutmamalıyız ki: Hizmetler yapılır, fakat onu koruyacak olan , geliştirecek olan bizlerizYani; bu hizmetleri kullananların görevidir

Cevizli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İscehisar
Okulun Telefonu: (272) 348 10 57
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Cevizli Köyü
Okulun Web Adresi: http://cevizlimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 441968@mailmebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Cevizli İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com