|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
canımana, ilköğretim, konya, kulu, murat, okulu, uçar, şehit |
![]() |
Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Kulu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Kulu KonyaCanımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Hakkında - Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Tanıtım - Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Resimleri - Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Canımana İlköğretim Okulu Konya Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1962 yılında Canımana köy halkının üstün gayretleri ile bir derslik olarak açılmış, daha sonra mevcut bina yeterli bulunmayarak zamanla okul, bugünkü şekline kavuşturumuştur ![]() OKULA İSMİNİN VERİLİŞİ Okulun adı, Canımana Köyü nün adını alarak oluşmuştur ![]() ![]() Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KULU Adı: CANIMANA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Canımana Köyü Kulu Telefon Numarası: 3326620305 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - http://canimanaio ![]() ![]() ![]() Canımana Şehit Murat Uçar İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|