|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahattin, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, seferihisar, tatış |
![]() |
Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirBahattin Tatış İlköğretim Okulu Hakkında - Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Tanıtım - Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Resimleri - Bahattin Tatış İlköğretim Okulu İletişim ![]() Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bahattin Tatış İlköğretim Okulu İzmir Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 2327404171 Okulun Faksı: 2327404171 Okulun Adresi: Beyler Köyü Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Bahattin Tatış İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Bahattin Tatış İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|