![]() |
Sarılar İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarılar İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirSarılar İlköğretim Okulu Hakkında - Sarılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarılar İlköğretim Okulu Resimleri - Sarılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cumhuriyetin ilk yıllarında öğrenciler, kendi mahallelerindeki camilerde okula devam etmişler,daha sonra da Turgutlu yolu üzerinde yapılan Sarılar ![]() ![]() ![]() ![]() 1961 yılında şu anda okul binasının bulunduğu yerde bir derslik yapılmış olup ileriki yıllarda derslik sayısı 5'e ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anda okulumuz anasınıfı ile birlikte 139 Öğrenci ,9 Öğretmen kadrosu, 8 Derslik,Anasınıfı,Bilgi Teknoloji Sınıfı,Atölye,Müdür odası,Öğretmenler odası,Araç-Gereç odası ve Kütüphanesiyle Eğitim -Öğretim hizmeti vermeye devam etmektedir ![]() ![]() Sarılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: (0 ![]() Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: sarilarilkogretimokulu@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Cezmi ATEŞ Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Kemalpaşa İlçesine 22 km ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sarılar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|