|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, hepkon, ilköğretim, izmir, necat, okulu, seferihisar |
![]() |
Necat Hepkon İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Necat Hepkon İlköğretim Okulu Bilgileri Seferihisar İzmirNecat Hepkon İlköğretim Okulu Hakkında - Necat Hepkon İlköğretim OkuluTanıtım - Necat Hepkon İlköğretim Okulu Resimleri - Necat Hepkon İlköğretim Okulu İletişim ![]() Necat Hepkon İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Kişiliği gelişmiş, kendine güvenen, yaratıcı, araştıran, çevresinde, ülkesinde ve dünyadaki yaşananlara karşı duyarlı, paylaşmayı doğru uygulayan, aydın kimlikli, sorumluluk sahibi ve insani duygularından ödün vermeden sosyal öğrenciler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ Eleştirici, üretici, düşünen, kendini yansıtan ve geliştirebilen bireyler yetiştirmektir ![]() Necat Hepkon İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Seferihisar Okulun Telefonu: 232 743 26 21 Okulun Faksı: 232 743 26 21 Okulun Adresi: Turabiye Mahallesi ![]() Okulun Web Adresi: İZMİR-SEFERİHİSAR (Necat Hepkon İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: info@necathepkonio ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Necat Hepkon İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|