|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, balıkesir, bilgileri, hıkmet, ilköğretim, merkez, okulu, paşa |
![]() |
Ali Hıkmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali Hıkmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ali Hıkmet Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Ali Hıkmet Paşa İlköğretim Okulu Hakkında ALİ HİKMET PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Ali Hikmet Paşa İlkokulu adıyla Ali Hikmet Paşa Mahallesinde 7877 metre karelik bir alan üzerinde 10 derslik ve 320 kişilik konferans salonu ile birlikte kurulmuş, olan okulumuz 16 ![]() ![]() ![]() Mahallenin hızla büyümesi üzerine okul binası yetersiz kalmış ve ek bina ihtiyacı doğmuş 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 derslik daha ilave edilmiş ve bu ilave 1986 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müfredat Laboratuvar Okulu olmanın misyonunu taşıyan okulumuz önceki yıl tüm ülke genelinde uygulamaya konulan ve şuan 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 öğretim yılı başında zorunlu eğitimin sekiz yıla çıkmasıyla Ali Hikmet Paşa İlköğretim Okulu adını alan okulumuzda halen 36 derslik, 2 laboratuvar, 3 bilgi teknoloji sınıfı,2 yabancı dil sınıfı,1 sosyal bilgiler sınıfı, 1 kütüphane, 1 müzik odası, 1 resim odası, 1 spor odası, 1 öğretmen çalışma odası,2 öğretmenler odası,1 rehberlik servisi,1 grup rehberliği odası,2 teknoloji tasarım sınıfı, 6 idari oda,1 toplantı salonu,1 çok amaçlı salondan oluşan 5800 metrekarelik kapalı alanda 4 anasınıfı şubesi , 1 ![]() ![]() ![]() Zorunlu eğitimin 8 yıla çıkarılmasından sonra verdiğimiz mezunlardan Orta Öğretim Kurumları Sınavına giren öğrencilerimizin 19 u Fen Liselerini, 246 sı Anadolu Liselerini, 398 i de Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır ![]() Okulumuz öğrencilerimizin yanında velilerimize ve çevre halkına da ışık tutmuş Halk Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız işbirliği sonucu okulumuzda anne çocuk eğitimi, biçki dikiş, giyim ve bilgisayar kursları açılmıştır ![]() Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da okulumuz etkinliğini sürdürmüştür ![]() Futbol , voleybol, güreş, karate,judo,yüzme, triatlon, halk oyunları ve satranç dallarında öğrencilerimiz gerek takım olarak gerekse ferdi olarak il içinde ve ülke çapında yarışmalara katılarak başarılar elde etmişlerdir ![]() Resim ve iş eğitimi sergilerimiz büyük ilgi görmüş, öğrencilerimiz çeşitli yarışmalara katılarak dereceler elde etmişlerdir ![]() ![]() ![]() İlimizdeki ilköğretim okulları arasında yapılan Uygulamalı Çevre Eğitimi Yarışmasında okulumuz 3 kez örnek okul ilan edilmiştir ![]() İlköğretim okulları arasında ilk kez okulumuz tarafından icra edilen bilim şenliğimiz 7 yıldır başarıyla gerçekleştirilmekte küçük mucitlerimiz eserlerini kamuoyu ile paylaşmaktadırlar ![]() Bu güne kadar 9747 mezun veren okulumuz, mezunlarına ve eski çalışanlarına karşı da vefalı davranmış ve her yıl Haziran ayının ilk cumartesi günü “Ali Hikmet Paşa Mezunları ve Çalışanları Günü” adı altında bir etkinliği 6 yıldır düzenlemekte olup bu günü gelenekselleştirmiştir ![]() Okulumuz öğretmenleri, öğrencileri ve velileri arasındaki sıcak, samimi ilişkileri ile örnek bir çalışma ortamı oluşturmuş, eğitim öğretimdeki başarısı ile sürekli gelişimi ile sosyal aktiviteleri ile çevresindeki okulların öğrenci potansiyelleri için de çekim merkezi olmuştur ![]() ![]() Öğrenci sayısı itibariyle altı yıldır İlimizin en büyük okulu olma ünvanını elimizde bulundurmaktayız ![]() Vizyonu “ülke standartlarının bir adım önünde olmak” olan , çağın gerektirdiği eğitim öğretim araç, gereçleriyle donatılmış okulumuz , mesleğinde uzmanlaşmış ve deneyim üstünlüğüne sahip değerli öğretmen kadrosu ile her alanda sorumluluk alabilen, bilim ve teknolojiye açık, çevresiyle ilgili sorunlara çözüm getirebilen, toplumun istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilen bireyler yetiştirme çabası içerisindedir ![]() Misyonumuz MİSYONUMUZ ; HER ALANDA SORUMLULUK ALABİLEN, BİLİM VE TEKNOLOJİYE AÇIK, ÇEVRESİYLE İLGİLİ SORUNLARA ÇÖZÜM GETİREBİLEN, TOPLUMUN İSTEK VE İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK ![]() DEĞERLERİMİZ ; SAYGI, SEVGİ, HOŞGÖRÜ ORTAMI, EKİP ÇALIŞMASI, DÜRÜSTLÜK, KALİTELİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM, PAYLAŞIM, ŞEFFAFLIK ![]() VİZYONUMUZ, EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE ÜLKE STANDARTLARININ BİR ADIM ÖNÜNDE OLMAK Ali Hıkmet Paşa İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: ALI HIKMET PAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALİ HİKMET PAŞA MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2662417513 Faks Numarası: 2662440888 E-mail Adresi: 656928@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Alı Hıkmet Paşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|