Çamdibi İlköğretim Okulu Konak İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çamdibi İlköğretim Okulu Konak İzmirÇamdibi İlköğretim Okulu Hakkında - Çamdibi İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamdibi İlköğretim Okulu Resimleri - Çamdibi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çamdibi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çamdibi İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çamdibi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çamdibi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çamdibi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çamdibi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Çamdibi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 4861328 Okulun Faksı: 232 4869606 Okulun Adresi: Mersinli Mah 2815 Sk No:2 Mersinli Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: camdibiioo@gmail com Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çamdibi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|