Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu, sütçüler, yıl

Sütçüler 80. Yıl İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sütçüler 80. Yıl İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Sütçüler 80 Yıl İlköğretim Okulu Hakkında - Sütçüler 80 Yıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Sütçüler 80 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri - Sütçüler 80 Yıl İlköğretim Okulu İletişim

Yıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kemalpaşa civarı, İzmirdeki Aydınoğulları ile Manisadaki Karaosmanoğulları arasında el değiştirmiştir Bu tarihlerde bugün Yukarı Sütçülerin bulunduğu yere birkaç ailenin gelerek buraya yerleşmesiyle Derman Köyü kurulmuşturAradan geçen zaman içerisinde köyün adı Ekmeksiz olmuştur 1968 yıllarında İzmir Ankara yolunun Ekmeksiz Köyünün arazisinden geçmesiyle köy halkı yol kenarına göç ederek Sütçüler Köyünü kurmuşlardır Zamanla Sütçüler Köyü fabrikaların da artmasıyla büyümüştür Bugün Sütçüler Köyünde 4000 kişiye yakın insan ikamet etmektedirSütçüler Köyü Kemalpaşaya 5 km, İzmire 20 km uzaklıktadır

Okulumuz Sütçüler İlkokulu olarak 1980 yılında 2 öğretmen, 41 öğrenci ile eğitim öğretime açılmıştır 1990 1991 öğretim yılında 5 derslik yapılarak Sütçüler Aşağı Mahalle İlköğretim Okulu açılmıştır Fakat öğrenci yetersizliği nedeniyle orta kısım kapatılarak İlkokul müstakil sınıflarda eğitime devam etmiştir
1992 1993 öğretim yılında 8 öğretmen atamasıyla 2 kademede 29 öğrenci ile tekrar eğitim öğretime başlamıştır2008-2009 öğretim yılı itibariyle Okulumuzda 25 öğretmen görev yapmakta olup öğrenci sayımız 536dır

Sütçüler 80 Yıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa
Okulun Telefonu: 232 8871176
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Sütçüler Köyü
Okulun Web Adresi: http://wwwsutculerorg
Okulun E-Posta Adresi: sutculerilkogretim@gmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Sütçüler 80 Yıl İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com