|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, sami, sipahi |
Sami Sipahi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sami Sipahi İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirSami Sipahi İlköğretim Okulu Hakkında - Sami Sipahi İlköğretim Okulu Tanıtım - Sami Sipahi İlköğretim Okulu Resimleri - Sami Sipahi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sami Sipahi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun arsası 12 643 metrekare olup tamamı 31 607 500 TL'ye şahıslardan Milli Eğitim Gençlik ve Spor Müdürlüğünce parası ödenmek suretiyle istimlak edilmiştir![]() Bina inşaat bedelinin tamamı sayın Sami Sipahi tarafından karşılanmıştır Sami Sipahi İlköğretim Okulu ile Vali Bahaeddin Güney İlköğretim Okulu 21 08 2004 tarihinde Sami Sipahi İlköğretim Okulu adı altında birleştirilmiştir![]() Arsası 17 731 metrekare olup A, B,C,D dört bloktan oluşmaktadır Bunlardan A blokun bedelinin tamamı Sami Sipahi tarafından karşılanmıştır B,C,D blokları ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmıştır Sami Sipahi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 222 2375672 Okulun Faksı: 222 2174465 Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAH KAĞİTHANE SOK NO: 48 ESKİŞEHİROkulun Web Adresi: http://www samisipahiio k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 968627@meb k12 trOkulun Müdürü: Önder UÇAK Okulun Ulaşım Bilgileri: Dolmuş: Siyah: 7-10-14-15-44 Kırmızı:10-15-44 Tramvay: Devlet Hast ,Borsa ,Yunuskent Durakları Turgut Reis And Tek ve EML 'nin karşısındadır Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sami Sipahi İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|