|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, sami, sipahi |
![]() |
Sami Sipahi İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sami Sipahi İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirSami Sipahi İlköğretim Okulu Hakkında - Sami Sipahi İlköğretim Okulu Tanıtım - Sami Sipahi İlköğretim Okulu Resimleri - Sami Sipahi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sami Sipahi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun arsası 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Bina inşaat bedelinin tamamı sayın Sami Sipahi tarafından karşılanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Arsası 17 ![]() ![]() ![]() ![]() Sami Sipahi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 222 2375672 Okulun Faksı: 222 2174465 Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968627@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Önder UÇAK Okulun Ulaşım Bilgileri: Dolmuş: Siyah: 7-10-14-15-44 Kırmızı:10-15-44 Tramvay: Devlet Hast ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sami Sipahi İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|