Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, izmir, kemalpaşa, kızılca, okulu, yukarı

Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir

Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Hakkında - Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Tanıtım - Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Resimleri - Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu İletişim

Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kemalpaşa ilçesine yaklaşık 10km uzaklıkta bulunan yeşili, temiz havası ve doğası ile dikkati çeken Yukarıkızılca Beldesinde 1897 yıllarında Rüştiye olarak yapılan binasında eğitim-öğretime başlayan okulumuz, eski ve köklü bir geçmişe sahiptir
1975-76 eğitim-öğretim yılında eski ilkokul binamızda eğitime başlayan ortaokul ise daha sonra eski karakol binasına, oradan belediyenin dükkan olarak inşa ettirdiği binalarda ve en son1989-90 eğitim-öğretim yılında da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 6 derslikli olarak yaptırılan yeni binasına taşınmıştır

Halen Yukarıkızılca İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretimine devam eden okulumuzun 2008/2009 eğitim-öğretim yılı itibari ile ana sınıfı ile beraber toplam 237 kayıtlı öğrencisi olup, 2 idareci, 5 branş, 5 sınıf, 1 ana sınıfı, 1 4-b sözleşmeli branş, 3 ücretli öğretmenimizle hizmet vermektedir
Okulumuz ana binası 5 derslik olup ikili öğretim yapmakta ve okulumuz bahçesinde prefabrik ana sınıfı ve kantin binası bulunmaktadır
Okulumuz köy yerleşim yerinin biraz dışında, çam ormanına sıfır olup, geniş ve yeşillendirilmiş bahçesi ile iyi bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmaktadır
Beldemiz halkı genelde kiraz, zeytin yetiştiriciliği yapmakta, hayvancılık ile uğraşanlarda bulunmaktadır

Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa
Okulun Telefonu: 2328715007
Okulun Faksı: 2328715007
Okulun Adresi: YUKARİKİZİLCA BELDESİ
Okulun Web Adresi:
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yukarı Kızılca İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com