|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu, şeker |
![]() |
Şeker İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeker İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirŞeker İlköğretim Okulu Hakkında - Şeker İlköğretim Okulu Tanıtım - Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Şeker İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şeker İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : A-OKULUN TARİHÇESİ : Okul, “Şeker Sanayii Mensupları Hayır Müesseseleri Koruma Derneği” tarafından 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallenin gelişmesi nedeni ile, mevcut okul binası ihtiyaca cevap vermediğinden 01 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaklaşık 30 yıl sonra, mahallede yaşayan nüfusun yoğunlaşması nedeni ile okul binası ihtiyaca cevap vermemiş, ek bina ihtiyacı bir kez daha doğmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim-Öğretim yılında kullanılmaya başlanmıştır ![]() B - OKULA ÖZEL BİR İSİM VERİLMİŞSE VERİLİŞ AMACI : Okul, ilk olarak “Şeker Sanayii Mensupları Hayır Müesseseleri Koruma Derneği” tarafından yapıldığı için “ŞEKER İLKOKULU” olarak isimlendirilmiş daha sonra da ismi, 18 ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN BİNA DURUMU : 1 ![]() Okul binasının ısınması Doğalgazlı olarak yapılmaktadır ![]() ![]() DERSLİKLER : Okulda 19 adet derslik mevcuttur ![]() 1 ![]() Okulda 1 adet Laboratuvar mevcut olup, İlköğretim için gerekli araç-gereçler vardır ![]() 1 ![]() Okulda 317 kitabın bulunduğu bir kitaplık mevcut olup, sınıflarda da 30-40 kitaptan oluşan sınıf kitaplıkları vardır ![]() 1 ![]() Okulda bir adet iş atölyemiz vardır ![]() 1 ![]() Okulda, depo ve Arşiv olarak kullanılan 1 adet oda mevcuttur ![]() 1 ![]() Spor salonu yoktur ![]() tadır ![]() Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222400985-2406584 Okulun Faksı: 2222401413 Okulun Adresi: GÖKMEYDAN MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sekerioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968641@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: HAYDAR ARSLAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza 9,14 ve 51 numaralı Belediye otobüsü ile 12 ve 14 numaralı minibüslerle ulaşılabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şeker İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|