|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, kemalpaşa, okulu, sinancılar |
![]() |
Sinancılar İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sinancılar İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirSinancılar İlköğretim Okulu Hakkında - Sinancılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Sinancılar İlköğretim Okulu Resimleri - Sinancılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sinancılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Kemalpaşa - Turgutlu eski İzmir karayolu üzerinde, Bağyurdu'na dört km, Kemalpaşa İlçesine 23 km ve Turgutlu'ya 9km uzaklıktaki Sinancılar Köyü'nde bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuz 1999-2000 öğretim yılında Sarılar İlköğretim Okulu ile birleşmiş ve 2004 / 2005öğretim yılında Sarılar İlköğretim Okulu'ndan ayrılarak kendi binasında bağımsız bir okul olarak eğitim - öğretim vermeye başlamıştır ![]() 2004-2005 öğretim yılında okulumuz sekiz sınıf bir iş-teknik atölyesi, bir kütüphane, bir okul kooperatifi ve çeşitli ağaçlarla donanmış bahçesindeki oyun alanlarıyla öğrencilerine modern bir eğitim ortamı sunmaktadır ![]() Okulumuzun 46 erkek,41 kız olmak üzere 87 öğrencisi bulunmakta,Bir okul müdürü,müdür yardımcısı ve 7 kadrolu öğretmeni mevcut olup,görevlendirilen 1 sözleşmeli ve 5 ücretli öğretmenle hizmet vermektedir ![]() Öğrencilerimizi bilgi yönünden orta öğretim kurumlarına hazırlamaya çalışırken, çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle de yeteneklerinin ortaya çıkması sağlanmaktadır ![]() Okulumuz, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da modern eğitim öğretim anlayışı ile hizmet vermeye devam edecektir ![]() Okulumuzun içinde bulunduğu köy yeşillikler içinde ve eğitime karşı duyarlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinancılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328842423 Okulun Faksı: Okulun Adresi: SİNANCILAR KÖYÜ 35174 Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sinancılar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|