|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akdere, ali, bayram, bilgileri, denizli, hüseyin, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliAkdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Hakkında - Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Tanıtım - Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Resimleri - Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz köy girişinde olup ilkokul 1957 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adı da Hayırsever vatandaşların adı olan Akdere Köyü Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun Özellikleri Okulumuzda gündüzlü ve tekli eğitim verilmektedir ![]() I ![]() a)Anasınıfı 1 adet b) Müdür odası 1 adet d)Öğretmenler odası 1 adet e)Derslik 3 adet f) Öğretmen tuvaleti 1 adet h)Erkekler Tuvaleti 2 adet II ![]() a) Türkçe sınıfı 1 adet b) Fen - Matematik sınıfı 1 adet c) Sosyal Bilgiler Sınıfı 1 adet c)Derslik 2 adet d) Öğretmen tuvaleti 1 adet e)Kızlar tuvaleti 2 adet Okulun Bina Durumu Binanın Özellikleri :Isınma kaloriferli, elektrik bulunmakta, şebeke suyu bulunmakta ve kanalizasyon sistemi bulunmaktadır ![]() Dershaneler : 9 adet dershane bulunmaktadır ![]() Laboratuarlar : Yoktur ![]() Okul Kitaplığı :Okul kitaplığı bulunmaktadır ![]() Atölye Durumu :Yoktur ![]() Depo,Ambar arşiv :Arşiv ve depo bulunmaktadır ![]() Spor Salonu :Yoktur İdare Odaları :1 adet idare odası bulunmaktadır ![]() Bahçenin Durumu :Okul bahçesinde oyun alanı, basketbol ve voleybol sahası bulunmamaktadır ![]() ![]() Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 287 30 32 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Akdere Köyü Okulun Web Adresi: http://denizliakdere ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Ferudun Öztürk Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akdere Hüseyin Ali Bayram İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|