Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
avanos, ilköğretim, kışlalar, nevşehir, okulu

Kışlalar İlköğretim Okulu Nevşehir Avanos

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kışlalar İlköğretim Okulu Hakkında - Kışlalar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kışlalar İlköğretim Okulu İletişim - Kışlalar İlköğretim Okulu Resimleri

Kışlalar İlköğretim Okulu ;her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini,sosyal becerilerini geliştirmesini , toplumsal ve milli değerleri benimsemesini ilke edinmiştirÇağdaşlığın ,teknolojinin , toplumsal yardımlaşmanın ,milli değerlerin egemen olmasını sağlıyacak ,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirebilmek öncelikli hedefimizdirOkulumuz Avanos-Hacıbektaş karayolu üzerindeki İğdelikışla köyünde bulunmaktadırAvanos'a 28 km ,Nevşehir'e 45km,Hacıbektaş'a 17 km ve Gülşehir ilçesine 21 km uzaklıktadırOkulumuzda biri müdür yetkili olmak üzere iki öğretmen ve bir ücretli hizmetli görev yapmaktadırOkulumuzda sadece birinci kademe öğrencileri bulunmakta ve birleştirilmiş sınıf eğitimi verilmektedir1,2 ve 3 sınıflarda 20 ,4 ve 5 sınıflarda 12 olmak üzere toplam 32 öğrencimiz bulunmaktadırOkulumuz Avanos ilçesine bağlı İğdelikışla ve Kuyulukışla köyleri ile Hacıbektaş ilçesine bağlı Büyükkışla köyünün öğrencilerine ; bu üç köyün ortasında bulunan 6 derslikli tek katlı taş binada hizmet vermektedirOkulumuz kalorifer ile ısıtılmaktadır2006 yılında okulumuzda bir Bilgi Teknoloji Sınıfı (15+1) hizmete açılmıştırAncak altyapı eksikliği nedeniyle ADSL bağlantısı hizmetinden faydalanamamaktadırOkul bahçesinde biri iki katlı diğeri tek katlı olan üç daire lojman mevcutturAyrıca geniş bir alana sahip olan okul bahçesinde basketbol , voleybol ve futbol sahası bulunmaktadırBahçenin büyük bir kısmı 2004 yılında ağaçlandırılmıştırDikilen çam fidanları okul bahçesine açılan sondaj kuyusundan sulanmaktadır

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: KIŞLALAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: İĞDELİKIŞLAKOYU
Telefon Numarası: 3845426085

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com