|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çorlu, ilköğretim, okulu, tekirdağ, önerler |
![]() |
Önerler İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu Tekirdağ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Önerler İlköğretim Okulu Bilgileri Çorlu TekirdağÇorlu Önerler İlköğretim Okulu Hakkında - Önerler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Önerler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Önerler İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Önerler İlköğretim Okulu Tekirdağ Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Önerler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Önerler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Önerler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / ÇORLU Adı: ÖNERLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÖNERLER KÖYÜ Telefon Numarası: 2826854088 Okulumuz Önerler Köyü 1939 yılında Bulgaristan’dan gelen göçmenler tarafından kurulmuştur ![]() ![]() ![]() Köyümüz devamlı göç alması ve köy tarlalarının imara açılması nedeniyle nüfus artışı yaşanmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda kadrolu 4 sınıf öğretmeni, 4 branş öğretmeni, 2 sözleşmeli öğretmeni ve 1 görevlendirme İdarecisi olmak üzere toplam 11 personel görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun giriş katında 1 öğretmenler odası, 1 Müdür yardımcısı, 1 Müdür odası, 1 rehberlik odası ve 960 kayıtlı kitabı olan 1 kütüphane mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|