Esentepe İlköğretim Okulu Konak İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Esentepe İlköğretim Okulu Konak İzmirEsentepe İlköğretim Okulu Hakkında - Esentepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri - Esentepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Esentepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1968 yılında yapılmış 07 10 1968 tarihinde 11 öğretmen, 174 kız ve 261 erkek öğrenci ile Esentepe İllkokulu olarak resmen eğitime başlamıştır 1997 yılında 8 yıllık eğitimle birlikte ESENTEPE İLKÖĞRETİM OKULU olmuştur Okulumuz 1968 yılında tek bina olarak 1251 metrekare’lik bir alanda kurulmuştur Binanın oturduğu alan 330 metrekare’dir 2000 yılında yapılan binanın oturduğu alan ise 180 metrekare’dir Şu anda okul bahçesinin alanı 675 metrekare’dir Halen A ve B blok olarak iki binada hizmet görmektedir![]() AMACIMIZ Başöğretmenimiz M Kemal ATATÜRK’ün bizlere emanet ettiği bu vatanı O’nun ilkelerinden sapmadan daha aydınlık yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaktır Esentepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4332954 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Adalet Cd No:105 Gültepe Okulun Web Adresi: esentepeioo meb k12 tr Okulun E-Posta Adresi: 398592@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Esentepe İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|