|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ali, hasan, ilköğretim, karatay, konya, okulu, yücel |
Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Karatay KonyaHasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu İletişim Hasan Ali Yücel İlköğretimokulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hasan Ali Yücel İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hasan Ali Yücel İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hasan Ali Yücel İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hasan Ali Yücel İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1998 yılında eğitim ve öğretime Saraçoğlu İlköğretim okulu olarak hizmete girdi Daha sonra Okulun adı Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu olarak değiştirildi 21 Derslikli ve 3 Katlı betonarme bir yapıdadır![]() Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: HASAN ALİ YÜCEL İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: SARAÇOĞLU MAH ANAMUR SOK NO:3 KARATAY KONYATelefon Numarası: 3323411344 Faks Numarası: 3323411344 E-mail Adresi: hasanaliyucelioo@gmail comWeb Adresi: -http://hayio meb k12 tr Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|