|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adnan, gölcükler, ilköğretim, izmir, menderes, okulu, olcay |
![]() |
Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Menderes İzmirGölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Hakkında - Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Resimleri - Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz biri idare binası olmak üzere 4 binadan oluşmaktadır ![]() ![]() 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 8 Branş-10 sınıf -1 Memur- 2 Hizmetli 14 şube +anasınıfı 295 öğrenci Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 782 34 32 Okulun Faksı: 232 782 29 06 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: İbrahim GÜÇLÜ Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçe Merkezindedir ![]() İl Merkezine Uzaklığı 22 Km ![]() Konak'tan otobüsle, Gaziemir'den dolmuşla ulaşım yapılıyor ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gölcükler Adnan Olcay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|