|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, erkan, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, öğretmen |
![]() |
Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliÖğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Erkan Aydınİlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu İletişim Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Misyonu: Öğrencilerimizi;Atatürk İlke Ve İnkılaplarına, Milli Duygulara Bağlı,Bir Üst Öğrenime-Hayata Hazır,Bilgi Ve Becerilerle Donanımlı, Çağımızın Gereklerine Ve Teknolojik Gelişmelere Uyum Sağlayacak Şekilde Ruh Ve Beden Sağlığı Açısından Kendisine Güvenen,Çevre Bilincine Sahip Gençler Yetiştirmek İçin Varız ![]() Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Vizyonu: Milli Ve Toplumsal Değerlere Saygı Duyan,Değişim Ve Gelişime Açık Olan,Kendisine,Ailesine, Topluma Faydalı Bireyler Yetiştirmek İçin Çağdaş Eğitim Olanakları Sunan, Kocaeli’nin Başarılı Okulları Arasında Yer Almaktır ![]() Öğretmen Erkan Aydın İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: ĞRETMEN ERKAN AYDIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gültepe Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623243646 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|