|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, gaziosmanpaşa, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Mahalle 1952 yılında “göçmen mahallesi adı altında kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ 21 ![]() ![]() ÖĞRETMENLERİN, ÖĞRENCİLERİN, VELİLERİN ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN OLARAK GELİŞMESİNİ SAĞLAYABİLMEK VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERDEN FAYDALANARAK VAROLMALARINI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ ![]() İNSANLAR ARASI İLİŞKİLERİN KURULMASINDA SEVGİ SAYGI VE BARIŞÇI ORTAMIN GELİŞMESİ İÇİN VARIZ ![]() DEMOKRATİK, LAİK, ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİMİ OKUL ARACILIĞI İLE GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN VARIZ ![]() KENDİMİZİ VE ÇEVREMİZİ TANIYIP ONUN GEREKLERİNE UYGUN BİLGİ,BECERİ VE DAVRANIŞLARI KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ ![]() MİSYONUMUZ 21 ![]() ![]() ÖĞRETMENLERİN, ÖĞRENCİLERİN, VELİLERİN ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN OLARAK GELİŞMESİNİ SAĞLAYABİLMEK VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERDEN FAYDALANARAK VAROLMALARINI SAĞLAMAK İÇİN VARIZ ![]() VİZYONUMUZ 21 ![]() ![]() ÖĞRENCİLERE SORUMLULUK VERİP, TOPLUMUN DESTEĞİNİ ALMAK İSTİYORUZ ![]() ÖĞRENCİLERİN FİZİKSEL, RUHSAL, BİLİŞSEL DÖNEMLERİNE UYGUN EĞİTİM SAĞLANMASINI İSTİYORUZ ![]() EZBERE DAYALI DEĞİL, ARAŞTIRMA VE UYGULAMAYA DAYALI EĞİTİM PROGRAMLARININ GERÇEKLEŞTİRİLMESİNİ İSTİYORUZ ![]() BİLGİSAYAR DESTEKLİ, TEKNOLOJİYİ KULLANAN BİR EĞİTİM İSTİYORUZ ![]() SOSYAL FAALİYETLERE AĞIRLIK KAZANDIRAN BİR EĞİTİM İSTİYORUZ ![]() DERSLERE UYGUN ATÖLYELERİN ( MÜZİK, RESİM, LABARATUVAR, KÜTÜPHANE ) OLUŞTURULMASINI İSTİYORUZ Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: GAZİOSMANPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Gaziosmanpaşa Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2662210770 Faks Numarası: 2662211147 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu < Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|