Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baskarcı, bilgileri, denizli, ilköğretim, kulaklı, merkez, mustafa, okulu

Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu İletişim

Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okul 1929 yılında kasaba içinde eski karakol yanında bir binada ilkokul olarak açılmış,1940 yılına kadar burada eğitim öğretim yapılmıştır

1940 yılında bu günkü okulun bulunduğu yerde imece usulü ve devlet yardımı ile 3 bina yapılmış olup, bu binalarda eğitim öğretime bölge okulu olarak başlamıştır

Başkarcı başta olmak üzere Hallaçlar, Kadılar, Hisar, Barutçular, Bereketler ve Çakmak köyleri öğrencilerine hizmet vermiştir

Başkarcı Kasabasında ise Milli Eğitim Bakanlığının 22071968 gün ve 15223 sayılı onayı ile 1968 yılında eski binada “BAŞKARCI ORTAOKULU” açılmış ve bu bina da 1980 yılına kadar ilkokul ile müşterek olarak eğitim öğretimde kullanılmıştır 1980 yılında ortaokul bakanlık onayı ile kapatılmıştır

1986 yılında Başkarcı Kasabası eşrafından hayırsever Hulusi KULAKLI ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 15 Derslikli okulun temeli atılmıştır Hayırsever Hulusi KULAKLI’ nın katkısı ile bina tamamlanmış, 19091988 yılında Başkarcı Kasabası İlkokulu ve Ortaokulu birleştirilerek “BAŞKARCI MUSTAFA KULAKLI İLKÖĞRETİM OKULU” adı altında eğitim-öğretime başlamıştır
Bölge Okulu olarak yapılan eski binalar 1989 yılında yıkılarak yerleri bahçe ve yeşil alan olarak tanzim edilmiştir

Hayırsever Hulusi KULAKLI tarafından yaptırılan “BAŞKARCI MUSTAFA KULAKLI İLKÖĞRETİM OKULU” 2007 yılına kadar hizmet vermiştir

2006 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu deprem testleri sonucunda depreme dayanıksız çıktığından, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni okul yapılmasına karar verilmiştir

Kısa sürede tamamlanan 24 derslikli yeni okul binası 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır Milli Eğitim Müdürlüğü yeni okula da Hayırsever Hulusi KULAKLI” nın babası adına yaptırdığı önceki okulun adı verilmiştir

24 Derslikli “BAŞKARCI MUSTAFA KULAKLI İLKÖĞRETİM OKULU” Başkarcı Kasabası ve Denizli Kadılar mahallesi öğrencilerine hizmet vermektedir

Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: 258 384 20 16
Okulun Faksı: 258 384 20 16
Okulun Adresi: Başkarcı Kasabası Aşağı Mahalle
Okulun Web Adresi: http://baskarcimkiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: bmkioo20@gmailcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com