|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
baskarcı, bilgileri, denizli, ilköğretim, kulaklı, merkez, mustafa, okulu |
![]() |
Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliBaskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Hakkında - Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Tanıtım - Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu Resimleri - Baskarcı Mustafa Kulaklı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1929 yılında kasaba içinde eski karakol yanında bir binada ilkokul olarak açılmış,1940 yılına kadar burada eğitim öğretim yapılmıştır ![]() 1940 yılında bu günkü okulun bulunduğu yerde imece usulü ve devlet yardımı ile 3 bina yapılmış olup, bu binalarda eğitim öğretime bölge okulu olarak başlamıştır ![]() Başkarcı başta olmak üzere Hallaçlar, Kadılar, Hisar, Barutçular, Bereketler ve Çakmak köyleri öğrencilerine hizmet vermiştir ![]() Başkarcı Kasabasında ise Milli Eğitim Bakanlığının 22 ![]() ![]() ![]() ![]() 1986 yılında Başkarcı Kasabası eşrafından hayırsever Hulusi KULAKLI ile Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 15 Derslikli okulun temeli atılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Bölge Okulu olarak yapılan eski binalar 1989 yılında yıkılarak yerleri bahçe ve yeşil alan olarak tanzim edilmiştir ![]() Hayırsever Hulusi KULAKLI tarafından yaptırılan “BAŞKARCI MUSTAFA KULAKLI İLKÖĞRETİM OKULU” 2007 yılına kadar hizmet vermiştir ![]() 2006 yılında Denizli Pamukkale Üniversitesinin yapmış olduğu deprem testleri sonucunda depreme dayanıksız çıktığından, Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni okul yapılmasına karar verilmiştir ![]() Kısa sürede tamamlanan 24 derslikli yeni okul binası 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() 24 Derslikli “BAŞKARCI MUSTAFA KULAKLI İLKÖĞRETİM OKULU” Başkarcı Kasabası ve Denizli Kadılar mahallesi öğrencilerine hizmet vermektedir ![]() Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 384 20 16 Okulun Faksı: 258 384 20 16 Okulun Adresi: Başkarcı Kasabası Aşağı Mahalle Okulun Web Adresi: http://baskarcimkio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: bmkioo20@gmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|