![]() |
Akkaya İlköğretim Okulu Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akkaya İlköğretim Okulu MuğlaAkkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Akkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Akkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Akkaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akkaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Akkaya İlköğretim Okulunun vizyonu her öğrencisinin bir üst eğitim kurumuna iyi bir şekilde hazırlanması ve sosyal becerilerini geliştirmesi, toplumsal ve milli değerlerini benimseyen ve yaşayan bir öğrenci yetiştirilmesidir ![]() Misyonumuz Çağdaşlığın, bilimin , teknolojinin, milli değerlerin ve toplumsal yardımlaşmanın hakim olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak, eleştirel ve yapıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir ![]() Akkaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (252) 218 83 98 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Akkaya Köyü MERKEZ / MUĞLA Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: akkaya_ilk@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Eski Garajdan her saat başı Akkaya Köyü Muhtarlığı minibüsleri kalkmaktadır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akkaya İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|