Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alaşehir, astsubay, bilgileri, ersoy, ilköğretim, kemaliye, manisa, okulu, osman, şehit

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu İletişim

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz, Alaşehir ilçesi?nin 17 km kuzey-batısında Kemaliye Kasabasındadır İlimiz Manisaya uzaklığı 93 kmdir İsmini 15071995 yılında Tunceli ili, nazimiye ilçesi kırsalındaşehit olan Piyade Astsubay Çavuş Osman ERSOY'dan almıştır

Kasabamızda 1934 yılında Kemaliye ilk mektebi olarak ilk resmi okul açılmış olup, öğrenimini çeşitli Binalarda yaptıktan sonra şimdi ki belediye binasının kuzeyinde kalan yerde halk tarafından ilkokul binası yaptırılmış, uzun yıllar bu binada öğrenimini sürdürmüştür Daha sonraları şu an okulun bulunduğu yerde modern ilkokul yapılarak öğrenimine devam etmiştir Ancak 1986 yılında ilkokul binası çatlayarak öğrenimine geçici olarak belediye lojmanları belediye garajında devam etmiştir

Kemaliye orta okulu 1969 yılında mülkiyeti Kemaliye belediyesine ait eski ilkokul binasında başlamış ve öğrenimine 17/09/1990 tarihine kadar orada devam etmiştir

Kasabamızda öğrenim yapılabilecek okul binası olmayışı nedeniyle önceleri millet devlet işbirliği ile ilköğretim okulu yapılmaya başlanmıştır Sonra millet desteğini okul yapımından çekince iki katlı beş derslikli ilkokul binası yapımına dönüştürülmüştür Çeşitli girişimlerle daha sonra üç katlı on bir derslikli ilköğretim okulu yapımına geçilmiş ve yüz milyon lira kadar halk desteği, dört yüz milyon lira devlet desteği olmak üzere toplam beş yüz milyon değere varan masraf yapılmıştır 17091990 günü Kemaliye İlkokulu ve ortaokulu birleştirilerek Kemaliye ilköğretim okuluna dönüştürülmüştür

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir
Okulun Telefonu: (236) 674 80 37
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Kırgız mh Kavaklıdere Kasabası
Okulun Web Adresi: http://kavaklidereiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: Kavaklidere_i_o*windowsliveco m
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com