![]() |
Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri Alaşehir ManisaKemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri - Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, Alaşehir ilçesi?nin 17 km kuzey-batısında Kemaliye Kasabasındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasabamızda 1934 yılında Kemaliye ilk mektebi olarak ilk resmi okul açılmış olup, öğrenimini çeşitli Binalarda yaptıktan sonra şimdi ki belediye binasının kuzeyinde kalan yerde halk tarafından ilkokul binası yaptırılmış, uzun yıllar bu binada öğrenimini sürdürmüştür ![]() ![]() ![]() Kemaliye orta okulu 1969 yılında mülkiyeti Kemaliye belediyesine ait eski ilkokul binasında başlamış ve öğrenimine 17/09/1990 tarihine kadar orada devam etmiştir ![]() Kasabamızda öğrenim yapılabilecek okul binası olmayışı nedeniyle önceleri millet devlet işbirliği ile ilköğretim okulu yapılmaya başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Alaşehir Okulun Telefonu: (236) 674 80 37 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kırgız mh ![]() Okulun Web Adresi: http://kavaklidereio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Kavaklidere_i_o*windowslive ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemaliye Şehit Astsubay Osman Ersoy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|