![]() |
Gültepe İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gültepe İlköğretim Okulu Konak İzmirGültepe İlköğretim Okulu Hakkında - Gültepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Gültepe İlköğretim Okulu Resimleri - Gültepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gültepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun bu günkü binası Okullar Fen Müdürlüğünün 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1965 – 1966 yılında 210 öğrenci 6 öğretmen ile eğitim ve öğretime başlayan okulumuz bugün ( 01 ![]() ![]() ![]() 1982 – 1983 öğretim yılında Turgut Reis İlkokulu’nu bünyesine alarak Gültepe İlköğretim Okulu olarak 1989 – Ekim’ine kadar eğitim ve öğretimine devam etmiş , 01 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ilk müdürü Hadi Varol olup 1964 – 1980 yılları arasında okulumuzda hizmet vermiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza 1974 yılında 287 m alana 2 katlı 4 atölyesi bulunan İşlik Binası yapılmış olup halen İş Teknik dersleri yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bahçesine 17 Nisan 1985 tarihinde kendi atölyelerimizde dökümü yapılan , Resim İş öğretmenlerimizin üstün çalışmaları sayesinde 2 m yüksekliğinde kaide üstüne ATATÜRK ANITI görkemli bir törenle dikilmiştir Gültepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (232) 433 15 44 Okulun Faksı: (232) 433 15 45 Okulun Adresi: 2427 Sokak No : 22 Anadolu Mah ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 626453@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Osman ŞAHİNER Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gültepe İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|