|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, deliktaş, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Deliktaş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deliktaş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Deliktaş İlköğretim Okulu Resimleri - Deliktaş İlköğretim Okulu Hakkında TARİHÇE ![]() ![]() ![]() 1948 Yılında Köy kahvesinde şimdi Muhtarlık odası olan yerde köy halkı ve muhtarlık tarafından yapılan binada 1 öğretmenle eğitim – öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1976 Yılında 3 derslik, 1 müdür odası ve 1 Lojman olarak yeni bina ile eğitim-öğretime devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deliktaş İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: DELİKTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Deliktaş Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662521296 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Deliktaş İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|