|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adile, dalaman, ihsan, ilköğretim, mermerci, muğla, okulu |
![]() |
Adile İhsan Mermerci İlköğretim Okulu Dalaman Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adile İhsan Mermerci İlköğretim Okulu Dalaman MuğlaAdile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Hakkında - Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Tanıtım - Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Resimleri - Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Muğla Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Dalaman Okulun Telefonu: 2526925121 Okulun Faksı: 2526925121 Okulun Adresi: Gazi Bul ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://dalamanaimermerci ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Uzaklığı 1 km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adile Ihsan Mermerci İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|