|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hakimiyeti, ilköğretim, izmir, konak, milliye, okulu |
![]() |
Hakimiyet-İ Milliye İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakimiyet-İ Milliye İlköğretim Okulu Konak İzmirHakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Hakkında - Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Tanıtım - Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Resimleri - Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu İletişim Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1905 Yılında Arapyan Ispartalyan adında bir Ermeni Tüccarı tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk başöğretmenliğini Ilyas Bahri Bey, onu takiben Tevfik Bey yapmıştır ![]() ![]() 1927-1928 ders yılında Karantina’daki Sultan Milliye Okulu kaldırılarak öğrenciler bu okula nakledilmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 öğretim yılında 8 yıllık eğitime geçildiginde okulumuz da ilköğretim okuluna dönüşmüş ve okulun adı Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu olarak değişmiş, ortaokulla birlikte kullanılan bölüm tamamen o zamanlar ismi Hakimiyet-i Milliye Ortaokulu, bugün ise Misak-i Milli Ilköğretim olan okula devredilmiştir ![]() OKULUN SON DURUMU A- Okulumuz 2008-2009 ögretim yilinda bina olarak; 1-A Blok : 8 Derslik, 1 Bilgisayar Odası , 1 toplantı odası, Müdür , Müdür Yardımcıları ve Öğretmenler Odası 2-B Blok : 2 Derslik, Kütüphane, Laboratuvar, Rehberlik ve Fotokopi Odaları 3-C Blok : 4 Derslik 4-D Blok : 4 Derslik ve Spor Salonu B- 2008-2009 Ögretim Yilinda Egitim ve Ögretim Kadrosu Olarak 1- Okul Müdürü : Makbule TAŞKIN 2- Müdür Yardımcıları : Zafer Yilmaz, Seyfullah OKUMUS 3- 2 Ana Sınıfı Ögretmeni, 21 Sınıf Öğretmeni, 2 Rehber Ögretmeni, 29 Branş Öğretmeni olmak üzere 46 ögretmen 5- 5 Yardımcı Hizmetli ile okulun bakım ve temizliği yapılmakta ![]() C- 2009-2010 Öğretim Yılı Okulun toplam öğrenci sayısı 1287’dir ![]() Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (232) 2453635 Okulun Faksı: (232) 2440475 Okulun Adresi: Mithatpaşa Cd ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: hmilliye@gmail ![]() Okulun Müdürü: Makbule TAŞKIN Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz sahile yakın ve Mithatpaşa Caddesi üzerinde, Sadık Bey Durağının karşısında, Göztepe Ziraat Bankası'nın sağ yanında, Vali Konağının yaklaşık 150 metre doğusunda, Özel Türk Kolejinin 200 metre batısında bir konumda bulunmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|