|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, mamak, nedim, okulu, şair |
![]() |
Şair Nedim İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şair Nedim İlköğretim Okulu Bilgileri Mamak AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Mamak'taki İlköğretim Okulları Bilgileri - Şair Nedim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şair Nedim İlköğretim Okulu Resimleri - Şair Nedim İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulumuz Altındağ Belediyesinin finansmanı ile Merkez Çocuk Sevenler İlköğretim Okulunun bahçesinde bulunan 5 derslikli Prefabrik binanın Beşikkaya Mahallesi 500 ![]() ![]() ![]() ![]() 30/06/2000 tarihli Valilik Makamının onayı ile Okulumuz Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlanmıştır ![]() Okulumuz Milli Eğitimin Temel Esas ve Hedeflerine uygun değişerek ve gelişerek eğitim öğretimine devam etmektedir ![]() MİSYONUMUZ Biz, öğrencimize , bireysel öğrenmelerinin sınırlarınadek nitelik kazandırıp; kendi kendilerini aşmalarının yollarını bulabilecek " İyi İnsan ve Vatandaş Olma" yeterliliğini vermek için varız VİZYONUMUZ Şair Nedim İlköğretim Okulu Olarak; Bilgiye Ulaşan ve Ulaştığı Bilginin Gereğini Yapan Fikri Hür, İrfan Hür " Değerler" Yetiştirmek Varoluşumuzun Temeli Olsun, İstiyoruz ![]() Şair Nedim İlköğretim Okulu Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / MAMAK Adı: ŞAİR NEDİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAŞAK MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123766056 Faks Numarası: 3123757531 E-mail Adresi: erturk06@gmail ![]() Web Adresi: ANKARA - MAMAK - Şair Nedim İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|