Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, halalca, ilköğretim, merkez, okulu

Halalca İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halalca İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Halalca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Halalca İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Halalca İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz 1926’da eğitmenli olarak eski camide faaliyete girmiştir1938’de köyün batısına yapılan binasında öğretmenli olarak devam etmiş, bu da 1963 yılında Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından istimlak edilerek yıktırılmıştırİçinde bulunduğumuz bu okul 1964 yılında yapılarak eğitim öğretime açılmıştır

Okulumuzda toplam 6 derslik mevcuttur Derslikler dışında 1 müdür, 1 öğretmenler odası, 1 araç gereç odası, 1 mutfak ve 1 kazan dairesi vardırÖğrenci tuvaletleri 1 bölüm erkek ve 1 bölüm kız tuvaletinden oluşmuştur Ayrıca öğretmenlere ait bir bay ve bir bayan tuvalet vardır
Okulumuz 2Kademe öğrencileri 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılından itibaren taşıma kapsamından çıkarılmış ve ikili öğretime geçilerek öğrenimlerini okulumuzda sürdürmeye başlamışlardırOkulumuz 2Kademe öğrencileri için yapılacak ek derslik inşaatının yapımına 2011 yılı Eylül ayında başlanmıştır

Isınma aracı olarak kalorifer, yakacak olarak odun ve kömür kullanılıyor Kömür Milli Eğitim Müdürlüğü,odun Okul Aile Birliği tarafından sağlanıyor
Okulumuz öğrenci sayısı 130 ile 140 arasında yıllara göre değişmekte olup sınıflarda ortalama 15 öğrenci bulunmaktadır

Okulumuzun kadrosu 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 5 kadrolu sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve 7 branş öğretmeninden oluşmuşturÖğretmenlerin hepsi Balıkesir’e geliş-gidiş yapmaktadır

MİSYONUMUZ

Biz, toplam kalite anlayışı içerisinde, toplumdaki rollerinin bilincinde olan, kabiliyetlerinitanıyan ve geliştirme noktasında çalışmalar yapan, aktif olarak eğitime katılan, çağıngelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen birbirine saygılı bireyler yetiştirmek için varız

İnanıyoruz ki

1-Okul toplumu, bulunuş amaçları doğrultusunda sorumlulukları paylaşarak çalışırlar

İnanıyoruz ki

2-Gelişen çağa ayak uydurmanın yöntemi toplam kalite anlayışıyla hareket etmektir

İnanıyoruz ki

3-Her öğrenci toplu yaşam kurallarını öğrenebilir ve uygulayabilir

İnanıyoruz ki

4-Bilgiye ulaşmak için en etkin yollardan biri okumaktır

İnanıyoruz ki

5-Bütün öğrenciler kabiliyetleri doğrultusunda öğrenebilir, başarılı olabilir

Farkındayız ki Biz bu ideallere ulaşmak için yapılacak çalışmaları başaracak güçteyiz
VİZYONUMUZ

İstiyoruz ki

1-Okulumuzda: Okul toplumu, bulunuş amaçları doğrultusunda sorumlulukları paylaşarak çalışsınlar

İstiyoruz ki

2-Okulumuzda: Tüm personel gelişen çağa ayak uydurmak için toplam kalite anlayışıyla hareket etsinler

İstiyoruz ki

3-Okulumuzda: Her öğrenci toplu yaşam kurallarını öğrensin ve hayata geçirsin

İstiyoruz ki

4-Okulumuzda: Bilgiye ulaşmak için bireyler okuma ve öğrenme alışkanlığını kendilerine ilke edinsinler

İstiyoruz ki

5-Okulumuzda: Bütün öğrenciler kabiliyetleri doğrultusunda kendilerini geliştirsinler
DEĞERLERİMİZ

Okulumuz için önemli olan nedir?

Okulumuzda önemli olan; öğretimi öğrenci merkezli olarak sürdürme bilgili olmaktan çok bilgiye ulaşabilen ve bunu işleyip kullanabilen öğrenci ve öğretmenlere sahip olmak;

Eğitim teknolojisini, materyal ve donanımları hem öğrenci hem de öğretmen olarak sürekli kullanan bunu okul dışı ortamlara da aktaran öğrenci ve öğretmenlere sahip olmak;

Bütün bunları yaparken bireysel yetenekleri ön plana çıkarmak

Halalca İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halalca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halalca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halalca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Halalca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HALALCA İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Halalca Köyü Balikesir

Telefon Numarası: 2662947085

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Halalca İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com