|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, halalca, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Halalca İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halalca İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Halalca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Halalca İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Halalca İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuz 1926’da eğitmenli olarak eski camide faaliyete girmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 6 derslik mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Isınma aracı olarak kalorifer, yakacak olarak odun ve kömür kullanılıyor ![]() ![]() Okulumuz öğrenci sayısı 130 ile 140 arasında yıllara göre değişmekte olup sınıflarda ortalama 15 öğrenci bulunmaktadır ![]() Okulumuzun kadrosu 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 5 kadrolu sınıf öğretmeni, 1 anasınıfı öğretmeni ve 7 branş öğretmeninden oluşmuştur ![]() ![]() MİSYONUMUZ Biz, toplam kalite anlayışı içerisinde, toplumdaki rollerinin bilincinde olan, kabiliyetlerinitanıyan ve geliştirme noktasında çalışmalar yapan, aktif olarak eğitime katılan, çağıngelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen birbirine saygılı bireyler yetiştirmek için varız ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Okul toplumu, bulunuş amaçları doğrultusunda sorumlulukları paylaşarak çalışırlar ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Gelişen çağa ayak uydurmanın yöntemi toplam kalite anlayışıyla hareket etmektir ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Her öğrenci toplu yaşam kurallarını öğrenebilir ve uygulayabilir İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Bilgiye ulaşmak için en etkin yollardan biri okumaktır ![]() İnanıyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Bütün öğrenciler kabiliyetleri doğrultusunda öğrenebilir, başarılı olabilir ![]() Farkındayız ki ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() 1-Okulumuzda: Okul toplumu, bulunuş amaçları doğrultusunda sorumlulukları paylaşarak çalışsınlar ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Okulumuzda: Tüm personel gelişen çağa ayak uydurmak için toplam kalite anlayışıyla hareket etsinler ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Okulumuzda: Her öğrenci toplu yaşam kurallarını öğrensin ve hayata geçirsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4-Okulumuzda: Bilgiye ulaşmak için bireyler okuma ve öğrenme alışkanlığını kendilerine ilke edinsinler ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Okulumuzda: Bütün öğrenciler kabiliyetleri doğrultusunda kendilerini geliştirsinler DEĞERLERİMİZ Okulumuz için önemli olan nedir? Okulumuzda önemli olan; öğretimi öğrenci merkezli olarak sürdürme bilgili olmaktan çok bilgiye ulaşabilen ve bunu işleyip kullanabilen öğrenci ve öğretmenlere sahip olmak; Eğitim teknolojisini, materyal ve donanımları hem öğrenci hem de öğretmen olarak sürekli kullanan bunu okul dışı ortamlara da aktaran öğrenci ve öğretmenlere sahip olmak; Bütün bunları yaparken bireysel yetenekleri ön plana çıkarmak ![]() Halalca İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: HALALCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Halalca Köyü Balikesir Telefon Numarası: 2662947085 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Halalca İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|