|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, eğinlioğlu, fahriye, hatice, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz, Balıkesir il merkezinde Bahçelievler Mahallesi ile Hasan Basri Çabtay Mahallesi'nin birleştiği yerde konuşlanmış olup, dar bir alanda beniş bir yelpazeye hizmet vermektedir ![]() Okul arsasının büyük bir bölümü Balıkesir'in sevilen yardımsever iş adamlarından sayın Mehmet Şeref Eğinlioğlu tarafından, yapılacak olan okula rahmetli eşi Hatice Fahriye Eğinlioğlu'nun adının verilmesi kaydıyla bağışlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ilk açılışında İlker Erdem daha sonra Ömer Gülpınar okul müdürleri olarak görev yapmışlardır ![]() ![]() "Okul eğitimin temel sistemidir" düşüncesinin kabul eden Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu, 1992 yılından itibaren MLO(Müfredat Labaratuvar Okulları) kapsamına alınmıştır ![]() Okulumuzda TKY'ye (Toplam Kalite Yönetimi) geçiş sürecine; Okul müdürü Gültekin Tuna'nın 17 Eylül 1999'da okulumuzda göreve başlamasıyla birlikte Eskişehirde TKY ve Okul Gelişim Modeli Çalışmaları Semineri'nin alınmasından sonra başlanmıştır ![]() ![]() 1999-2000 eğitim-öğretim yılında okulumuzdaki ilk mezunları verdiğimizde yaklaşık 1100 öğrencimiz bulunuyorken, 2006-2007 yılında yaklaşık 1800 öğrenciye dar bir alanda, küçük sınıflarda,kalabalık mevcutlara hizmet vermekteyiz ![]() ![]() Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: HATİCE FAHRİYE EĞİNLİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bahçeli Evler Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2662448545 Faks Numarası: 2662431145 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|