![]() |
İbni Sina İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbni Sina İlköğretim Okulu Konak İzmirİbni Sina İlköğretim Okulu Hakkında - İbni Sina İlköğretim Okulu Tanıtım - İbni Sina İlköğretim Okulu Resimleri - İbni Sina İlköğretim Okulu İletişim ![]() İbni Sina İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1 ![]() Okulumuz 1933 yılında Eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1991 yılında İbn-i Sina Ortaokulu ile birleşerek İbn-i Sina İlköğretim Okulu ismini almıştır ![]() 2 ![]() * Tepecik Ortaokulu * 27 Mayıs Ortaokulu * İbn-i Sina Ortaokulu * İbn-i Sina İlköğretim Okulu Kapılar, Basmahane ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1955-1956 öğretim yılında bir müdür, on öğretmen bir memur iki hizmetli ve 80 erkek öğrenci ile Tepecik ortaokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1961-1962 öğretim yılından itibaren ismi değiştirilerek 27 Mayıs Ortaokulu adını almıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun ismi 1985 yılında 2 ![]() ![]() Okulumuz 1995-1996 öğretim yılında Vali Kazım Paşa ilköğretim okulu ile birleştirilerek İBN-İ SİNA İLKÖĞRETİM OKULU ismini almıştır ![]() İbni Sina İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4899434 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 954 Sk ![]() Okulun Web Adresi: ibnisinaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: ibni ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İbni Sina İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|