|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, bursa, harmancik, harmancık, ilköğretim, okulu |
![]() |
Harmancik İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harmancik İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık BursaHarmancik İlköğretim Okulu Bursa Harmancık Hakkında - Harmancik İlköğretim Okulu Bursa Harmancık İletişimi - Harmancik İlköğretim Okulu Bursa Harmancık Tanıtımı - Harmancik İlköğretim Okulu ![]() HARMANCIK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Okulumuzun misyonu; kendisine emanet edilen öğrencileri yeterli düzeyde bilgi ve bilgiye ulaşma yöntemleriyle donatarak; sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güveni olan, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve çevresi ile barışık, teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve öğrenmeye meraklı bireyler olarak yetiştirmektir ![]() HARMANCIK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Harmancık İlköğretim Okulu, her öğrencisinin kapasite ve yetenekleriyle uyumlu iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir ![]() ![]() ![]() HARMANCIK İLKÖĞRETİM OKULU Okul Kodu : 135911 Okul Müdürü : Recep DOĞRU Telefon : 0 (224) 881 20 15 E-Posta : 135911@meb ![]() ![]() Web : http://harmancikio ![]() ![]() ![]() Kaynak:webrehberi ![]() okul meb |
![]() |
![]() |
|