Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, bursa, harmancik, harmancık, ilköğretim, okulu

Harmancik İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık Bursa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Harmancik İlköğretim Okulu Bilgileri Harmancık Bursa

Harmancik İlköğretim Okulu Bursa Harmancık Hakkında - Harmancik İlköğretim Okulu Bursa Harmancık İletişimi - Harmancik İlköğretim Okulu Bursa Harmancık Tanıtımı - Harmancik İlköğretim Okulu

HARMANCIK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

Okulumuzun misyonu; kendisine emanet edilen öğrencileri yeterli düzeyde bilgi ve bilgiye ulaşma yöntemleriyle donatarak; sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güveni olan, üretken ve yaratıcı, gelişmelere açık, kendisi ve çevresi ile barışık, teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve öğrenmeye meraklı bireyler olarak yetiştirmektir

HARMANCIK İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

Harmancık İlköğretim Okulu, her öğrencisinin kapasite ve yetenekleriyle uyumlu iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir Bu nedenle planlanan çalışmalar için mahalli imkanlarla aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesi ilkesinden kesinlikle taviz verilmeyecektir Ülkemize, gereği gibi yetiştirilmiş, bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş ve kavramış başarılı öğrencileri, mazisinde olduğu gibi yine Harmancık İlköğretim Okulu kazandıracak ve başarılı ilköğretim okulları arasındaki yerini daima koruyacaktır
HARMANCIK İLKÖĞRETİM OKULU
Okul Kodu : 135911
Okul Müdürü : Recep DOĞRU
Telefon : 0 (224) 881 20 15

E-Posta : 135911@mebk12tr
Web : http://harmancikiomebk12tr/
Kaynak:webrehberibiz
okul meb

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com