Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, fatih, ilköğretim, merkez, okulu

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim

Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz Denizli'nin güneybatısında , Bereketli beldesi sınırları içerisinde yer alır Şehir merkezine uzaklığı yaklaşık 8,5 km mesafede olup, her an toplu taşıma araçları ile ulaşma imkanına sahiptir İki ayrı binadan oluşan okulumuzda, zorunlu mekanların yanısıra, 18 derslik bulunmaktadır 1470 öğrenci her iki ayrı kademede yer alarak ikili öğretim görmektedir Okul kullanım alanı, yaklaşık 10500 m2 olup, bahçe alanı içerisinde ana sınıfı uygulama bahçesi, ağaçlandırılmış ve yeşillendirilmiş düzenlemeleri ile iki ayrı basketbol sahası, bir hentbol ve mini futbol alanı bulunmaktadır İrili ufaklı çevresi ile birlikte 300'e yakın sayıda ağaçlandırma yapılmıştır Değişen ve çok süratle gelişen dünya şartlarına ayak uydurabilecek bireylerin yetiştirilmesini kendisine amaç edinen Fatih İlköğretim Okulu, 1985-1986 Eğitim Öğretim yılında 7 Cumhurbaşkanımız Sayın Kenan EVREN tarafından açılışı yapılarak, eğitim ve öğretim hayatına başlamıştır Bakanlığımız tarafından, 1993 yılından itibaren müfredat laboratuar okulları(MLO) statüsünde yer alarak uygulamaların, eğitim sistemine yaygınlaştırılması çalışmaları içerisinde yer almaktadır Bu anlamda, öğrenci merkezli eğitim, gelişimsel rehberlik, psiko-sosyal çalışmaları, performans değerlendirmeleri ve okul gelişim yönetim ekibi gibi çalışmalarda, pilot okul rolünü sürdürmektedir

Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (258) 377 2124
Okulun Faksı: (258) 377 2124
Okulun Adresi: Yeni Adliye Arkası Fatih Sultan Mehmet Caddesi
Okulun Web Adresi: http://fatihmlomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 139970@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Fatih İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com