|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, fatih, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Denizli'nin güneybatısında , Bereketli beldesi sınırları içerisinde yer alır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 377 2124 Okulun Faksı: (258) 377 2124 Okulun Adresi: Yeni Adliye Arkası Fatih Sultan Mehmet Caddesi Okulun Web Adresi: http://fatihmlo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 139970@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|