Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, germencik, hürriyet, ilköğretim, okulu

Hürriyet İlköğretim Okulu Germencik Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hürriyet İlköğretim Okulu Germencik Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında

HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU

ADRES: Mesudiye Mahallesi Okul Sokak No:5 09700 Germencik-AYDIN

TELEFON NUMARASI: 0 256 5631037 / 0256 5634570

ÖĞRETİM ŞEKLİ: Normal

OKULUN YABANCI DİLİ: İngilizce

Okulumuz 1965 Yılında tek katlı olarak eğitim öğretime geçmiş fakat daha sonra ihtiyacı karşılanmadığı için ikinci katı yapılmıştır1997/1998 Öğretim yılında da 8 yıllık temel eğitime geçmiştir

OKULUN ÖZELLİKLERİ: Gündüzlü-karma

BİNANIN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz 2002 yılında kalorifer sistemine geçmiştir Katı yakıtlı bir sistemdir İçme suyu şehir şebeke suyudur Atık sular ve tuvaletler fosseptik çukuruna bağlıdır

DERSHANELER: Okulumuzda hazırlık sınıfıyla birlikte onyedi dershane olarak kullanılmaktadır

LABORATUVAR: Okulumuzda bilgisayar ve fen laboratuarı bulunmaktadır

OKUL VE SINIF KİTAPLIĞI: Okul kütüphanesi vardır; fakat alan açısından pek yeterli değildir Sınıflarımızda öğrencilerin okuma alışkanlığı geliştirici kitaplar bulunmaktadır Okul kitaplığında öğrencilerin başvuracağı kaynak kitaplar ve okuma alışkanlığını geliştirici kitaplar bulunmaktadır

ATÖLYE DURUMU: Okulumuzda atölye olarak kullanılan bir bölüm bulunmamaktadır

DEPO-AMBAR-ARŞİV DURUMU: Kullanışsız bir depo bulunmaktadır Okulumuza kalorifer yapılmasıyla birlikte odunluk kömürlükte yapılmıştır Arşiv olarak kullanabilinecek bir bölüm bulunmamaktadır

SPOR SALONU: Okulumuzda spor salonu yoktur Beden eğitimi öğretmeninin kullanacağı bir odası vardır

İDARE ODALARI: Müdür odası, Müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası ve rehberlik odası bulunmaktadır

KONFERANS SALONU: Okulumuzda konferans salonu bulunmamaktadır

OKUL BAHÇESİ: Bahçe düzenleme çalışması yapılmaktadır

Okul bahçesinde zeytin, çam, karabiber, Kıbrıs akasyası, okaliptüs, palmiye ağaçları bulunmakta bunların bakımları zamanı geldiğinde yapılmaktadır Atatürk büstünün etrafı çim ve çiçekle doldurulmaya çalışılmaktadır

YÖNETİCİ SAYISI:1 Müdür,1 Müdür yardımcısı bulunmaktadır

ÖĞRETMEN SAYISI:10 sınıf,1 anasınıfı öğretmeni bulunmaktadır

BRANŞLARA GÖRE ÖĞRETMEN: İngilizce:2, Türkçe:1, Matematik:1, Sosyal Bilgiler:1, Beden Eğitimi:1, Fen ve Teknoloji:1, Bilgisayar Öğret:1, Teknoloji ve Tasarım:1 öğretmenlerimiz vardır

OKULUMUZUN BAŞARI DURUMU: 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 5 öğrencimiz Anadolu Lisesi'ni, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazandı 4 öğrencimiz bursluluk kazandı Özel okullar sınavında Fatmanur OĞUZ il üçüncüsü oldu Karate'de Mert MACUN yıldızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu Güreşte Fırat BİRDAL Türkiye üçüncüsü oldu Jimnastikte Raşit İLÇEBAYLIK Türkiye üçüncüsü oldu

OKULUMUZUN VELİ DURUMU: Okulumuz velilerinin geneli göç yolu ile ilçemize gelmiş kişilerdir Belirli ve belirgin bir işleri yok İnşaat işçiliği, gündelik ya da mevsimlik işlerde çalışma ile geçimlerini sağlamaktadırlar
Hürriyet İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hürriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hürriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: MESUDİYE MAHOKUL SOK NO:5

Telefon Numarası: 2565631037

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi: Hürriyet İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com