|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, germencik, hürriyet, ilköğretim, okulu |
![]() |
Hürriyet İlköğretim Okulu Germencik Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Germencik AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında ![]() HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU ADRES: Mesudiye Mahallesi Okul Sokak No:5 09700 Germencik-AYDIN TELEFON NUMARASI: 0 256 5631037 / 0256 5634570 ÖĞRETİM ŞEKLİ: Normal OKULUN YABANCI DİLİ: İngilizce Okulumuz 1965 Yılında tek katlı olarak eğitim öğretime geçmiş fakat daha sonra ihtiyacı karşılanmadığı için ikinci katı yapılmıştır ![]() ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ: Gündüzlü-karma BİNANIN ÖZELLİKLERİ: Okulumuz 2002 yılında kalorifer sistemine geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() DERSHANELER: Okulumuzda hazırlık sınıfıyla birlikte onyedi dershane olarak kullanılmaktadır ![]() LABORATUVAR: Okulumuzda bilgisayar ve fen laboratuarı bulunmaktadır ![]() OKUL VE SINIF KİTAPLIĞI: Okul kütüphanesi vardır; fakat alan açısından pek yeterli değildir ![]() ![]() ![]() ATÖLYE DURUMU: Okulumuzda atölye olarak kullanılan bir bölüm bulunmamaktadır ![]() DEPO-AMBAR-ARŞİV DURUMU: Kullanışsız bir depo bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() SPOR SALONU: Okulumuzda spor salonu yoktur ![]() ![]() İDARE ODALARI: Müdür odası, Müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası ve rehberlik odası bulunmaktadır ![]() KONFERANS SALONU: Okulumuzda konferans salonu bulunmamaktadır ![]() OKUL BAHÇESİ: Bahçe düzenleme çalışması yapılmaktadır ![]() Okul bahçesinde zeytin, çam, karabiber, Kıbrıs akasyası, okaliptüs, palmiye ağaçları bulunmakta bunların bakımları zamanı geldiğinde yapılmaktadır ![]() ![]() YÖNETİCİ SAYISI:1 Müdür,1 Müdür yardımcısı bulunmaktadır ![]() ÖĞRETMEN SAYISI:10 sınıf,1 anasınıfı öğretmeni bulunmaktadır ![]() BRANŞLARA GÖRE ÖĞRETMEN: İngilizce:2, Türkçe:1, Matematik:1, Sosyal Bilgiler:1, Beden Eğitimi:1, Fen ve Teknoloji:1, Bilgisayar Öğret:1, Teknoloji ve Tasarım:1 öğretmenlerimiz vardır ![]() OKULUMUZUN BAŞARI DURUMU: 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılında 5 öğrencimiz Anadolu Lisesi'ni, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN VELİ DURUMU: Okulumuz velilerinin geneli göç yolu ile ilçemize gelmiş kişilerdir ![]() ![]() ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / GERMENCİK Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: MESUDİYE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565631037 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Hürriyet İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|