Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, çayırbağ, gazi, ilköğretim, merkez, okulu

Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu İletişim

Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk olarak 2009 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır Okulumuz bünyesinde 10 derslik ,10 şube, 1 Müdür Odası,1 Müdür Yardodası 1 Araç-gereç odası, Elektrik sistem odası, 1 Öğretmenler odası ve 4 Tuvalet, Su deposu odası,kalorifer odası mevcuttur

a)-Binanın Özellikleri: Okul binası 2008 yılında prefabrik olarak yapılmıştır Su ve elektrik şebekesi mevcuttur Kanalizasyon bağlantısı ve bahçe rögarları mevcuttur Aydınlatmada herhangi bir problem yoktur Kalorifer tesisatı katı yakıtla çalışmaktadır Stoker konulmamıştır Stoker için 2011 yılında girişimde bulunulmuş, kazanın stoker takılmaya uygun olmadığı belirlenmiştir Elektrikler sık sık kesildiği için kaloriferde sıkıntılar yaşanmaktadır Okul bahçesi düzenlemeleri henüz bitmemiş olup devam etmektedir

b)-Laboratuar: Okulumuzun bir laboratuarı yoktur

c)-Okul ve Sınıf Kitaplıkları : Sınıf kitaplıklarında sınıf kitapları mevcuttur Kütüphane hazırlıkları devam etmektedir

d)-Depo ve ambar durumu: 2011 yılında büyük bir kömürlük yapılmış olup kömürler ve saklanması gereken atıl durumdaki malzemeler orada saklanmaktadırAyrıca bir depo ve ambar mevcut değildir

e)-Diğer Sosyal Faaliyetler: Sosyal faaliyetler için herhangi bir bölüm yapılmamıştır Yapılan çalışmalar okul salonunda ya da tören alanında yapılmaktadır

f)-Bahçenin durumu : Okul bahçesi büyük ve kullanılışlıdır ancak maddi yetersizlikler ve beldenin okula yeterince ilgi göstermemesinden dolayı düzenlemede sıkıntılar yaşanmaktadır İki yıl içerisinde yaklaşık elli kamyon hafriyat ile bahçe de bir oyun sahası yapılmaya çalışılmış ancak yeterli olmamıştır 2011 Eylül ayında tören alanına Çayırbağ Belediyesince kilitli parke taşı döşetilmiştir Bahçenin kalan bölümü için Çayırbağ Belediyesi söz vermiştir

Okulun ihata duvarı ve kapıları mevcuttur Okul bahçesindeki trafo muhafaza altına alınmıştır Okul bahçesinde yapılan çeşme faaliyetedir

Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu:
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://cayirbaggazimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çayırbağ Gazi İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com