|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdurrahman, ankara, bilgileri, çankaya, ilköğretim, okulu, şengel |
![]() |
Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu Bilgileri Çankaya AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu  Tanıtımı - Ankara Çankaya'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu   Resimleri - Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu   Hakkında Okulumuz Hayırsever işadamı Sayın Abdurrahman ŞENGEL tarafından eğitime % 100 destek kampanyası kapsamında yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz sınıfları, öğrenci ve öğretmenin yaratıcılığını desteklemek amacıyla, sıcak ve yumuşak renkler ve malzemelerle düzenlenmiş, ışık, ses ve ısınma düzeni çocukları rahatsız etmeyecek şekilde, kullanılan malzemeler çocukların ilgi ve hayal gücünü canlı tutacak şekilde düzenlenmiştir ![]() Öğrencilerimizin bilişim teknolojileri eğitimine sahip, bilişim teknolojilerinin temel kavramları, bilgisayar okur yazarlığı, bilgi ve bilişim güvenliği teknolojinin günümüzdeki önemini kavrayabilmesi amacıyla 15+1 bilgisayar laboratuarı oluşturulmuştur ![]() Öğrencilerimize bireysel öğrenme fırsatları sağlayan, proje çalışmalarına ve araştırmalara uygun olarak bilgiye erişimi kolaylaştırmak için internet bağğantılı ve çağdaş eğitim kitaplarından oluşan 3000 kitap ve 150 eğitim cd li bir kütüphane oluşturulmuştur ![]() Öğrencilerimizi çağdaş toplumların temel taşları olan insanların niteliklerini ve insani değerlerini geliştirmek, bireysel ve toplumsal duyarlıklarını artırmak için sanat alanında ortaya koydukları eğitim-öğretim etkinliklerini geliştirmek maksadıyla, Kendisinin ve toplumun yarınını daha yaşanabilir hale getirmek için sorunları farkına varan, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, girişimci, değişim ve gelişime açık sorumluluk bilinci geliştirmek amacıla teknoloji tasarım ve görsel sanatlar atölyesi oluşturulmuştur ![]() Öğrencilerimizi, bireysel farklılıkları ne olursa olsun fen ve teknoloji okuryazarı olarak yetişmesi, öğencilerimizin araştırma-sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerini geliştirmeleri, çevreleri ve dünya hakkındaki merak duygusunu sürdürmeleri için gerekli olan fenle ilgili beceri, tutum, değer, anlayış ve bilgilerini geliştirmeleri ve öğrencilerimizin deneyler yaparak çalışabilecekleri, öğrencilerin tamamının öğretmenin yaptığı deneyleri görebileceği şekilde düzenlenmiş fen laboratuarı, oluşturulmuştur ![]() Sosyal ve kültürel faaliyetlerin okul öğrenci ve velilerle sağlıklı bir şeklide yürütülebilmesi için 110 kişilik konferans salonu oluşturulmuştur ![]() Okul öğrencilerimizin hijyenik ortamda beslenmelerini sağlamak amacıyla kantin oluşturulmuştur ![]() Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek veli ile okul arasında işbirliği sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek amacıyla okul aile birliği oluşturulmuştur ![]() Okulumuzda sosyal etkinlikler yönetmelişine göre, kulüp faaliyetleri yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun konumu Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu Ankara Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA Adı: ABDURRAHMAN ŞENGEL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇANKAYA NACİ ÇAKIR MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3124799112 Faks Numarası: 31247991123 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi:Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|