|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, çayırbağ, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Çayırbağ İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çayırbağ İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarÇayırbağ İlköğretim Okulu Hakkında - Çayırbağ İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayırbağ İlköğretim Okulu Resimleri - Çayırbağ İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çayırbağ İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızın adı yerleşmenin başladığı yıllarda Sipsin olarak geçmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüzde üç bloktan oluşan okulumuzun yapısı; eğitim-öğretime başladığı yıllarda tek binadan oluşmaktaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Sınıf mevcudu 15-20 arasında değişip, mevcudun tamamını erkek öğrenciler oluşturmaktaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci sayısının artmasıyla birlikte yeni bir binaya ihtiyaç duyulmuş olup A Blok çaprazına Hamza KARAKUŞ'un muhtarlık döneminde 1960'lı yıllarda B Blok yapılmış, sonrasında 1993'te Günümüzdeki C Blok inşa edilerek okulumuz bugünkü yapısına kavuşmuştur ![]() Okulumuzda halen 3 binamızda bulunan 11 derslikte; 2 yönetici, 23 öğretmen ve 1 yardımcı hizmetler personeli ile hizmet vermekteyiz ![]() ![]() Çayırbağ İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272-2442031 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çayırbağ Kasabası 03100 Okulun Web Adresi: http://cayirbag ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: cayirbagokulu@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çayırbağ İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|