|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aksaz, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, reis, turgut |
![]() |
Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaAksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aksaz Turgutreis İlköğretim Okulu Aksaz Deniz Üssü içerisinde lojmanlar bölgesinde bulunmakta, 3 katlı ana bina ve tek katlı ek bina olmak üzere 2 bölümden oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulda Aksaz Deniz Üssü ile koordineli olarak öğrencilerden gelen talepler doğrultusunda hafta sonu kursları düzenlenmekte ve öğrenciler düzenlenen (İngilizce ,matematik, gitar vb) kurslardan yararlanmaktadır ![]() Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: 252 421 05 66 Okulun Faksı: 252 421 05 66 Okulun Adresi: Marmaris Aksaz Deniz Üssü Lojmanlar Bölgesi Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 312042@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Aksaz Turgut Reis İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|