|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, bostancı, ilköğretim, küçük, merkez, okulu |
![]() |
Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Resimleri - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Hakkında Okulumuzda eğitim öğretim 1946 yılında başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiye kadar köyümüzde ebe, hemşire, Subay, Astsubay, Ziraat Mühendisi v ![]() ![]() ![]() ![]() Şu anki gençlik genelde Lise 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2004 yılında Taşımalı Eğitimden dönüş yapan 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007-2008 Öğretim yılında toplam öğrenci sayısı 13’tür ![]() 1/A’da :4 kız =4 öğrenci 2/A’da :3 kız + 2 erkek =5 öğrenci 3/A’da :1 kız + 3 erkek =4 öğrenci vardır ![]() Köyümüzde anasınıfına dahi eğilim fazladır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda teftişe gelen müfettişler tarafından da belirtildiği şekilde, seviye yüksektir ![]() ![]() Gülnaz DEYERLİÖZ Müd ![]() ![]() Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: KÜÇÜK BOSTANCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜKBOSTANCI Telefon Numarası: 2662616022 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Küçük Bostancı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|