|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atay, aydın, bilgileri, hacı, ilköğretim, lütfiye, merkez, okulu |
![]() |
Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Hakkında Vizyon ve Misyonumuz VİZYONUMUZ Okulumuzda; * Atatürk ilke ve devrimlerini benimseyen, onları yaşam felsefesi olarak kabul eden bireylerin yetiştirildiği, * Öğrenmenin ders geçme yerine temel ihtiyaç kabul edildiği, * Öğrenci, öğretmen veli ve diğer ilgililerin sürekli olarak koordinasyon halinde olduğu, * Hem öğretmenler hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesini ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olduğu ve birlikte öğrenme ortamları oluşturulduğu, * Saygılı, yenilikçi, katılımcı, demokratik, hoşgörülü ve sürekli olarak kendini yenileme arzusunda olan bir yönetim anlayışının benimsendiği, * Öğrenci merkezli eğitim anlayışının benimsenip uygulandığı, * Öğrenciye öğrenme için her fırsatın verildiği, * Çağdaş gelişmelerin yakından izlendiği, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkes tarafından özümsenerek kullanıldığı, * Araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği, * Bilgisayar başta olmak üzere teknolojik araç ve gereçlerin asgari düzeyde de olsa kullanım becerisinin kazanıldığı, * Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba gösterdiği bir okul ortamı olmasını istiyoruz ![]() MİSYONUMUZ Biz; Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu olarak Milli Eğitim Genel ve Temel Amaçları doğrultusunda bütün öğrencilerimize; * Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatansever, Atatürk Milliyetçiliğini benimseyen, insan haklarına saygılı birer birey olarak yetiştirmek, Öğrencilerin her birinin farklı öğrenme becerilerine sahip olduğunun bilincinde olarak tümünün öğrenmesinin sağlamak, * Karşılaştıkları bütün sorunları aşabilecek çözüm bulma becerileri gelişmiş, kendine güvenen, bağımsız, fakat sorumluluk sahibi, hoşgörülü, yaratıcı ve üretken bireyler olmasını sağlamak, * Kendi değerlerinin bilincinde, başarıyı kendine ilke edinen, âhlaki ve kültürel değerleri aktarmayı kendine en önemli görev kabul eden, Milli ve Manevi değerlerle bezenmiş insanlar yetiştirme amacında olan, * Çağdaş gelişime ve değişime açık, araştırmacı, teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen, 21 ![]() ![]() Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: HACI LÜTFİYE ATAY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KURTULUŞ MAH ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562146468 Faks Numarası: 2562130855 E-mail Adresi : 396390@meb ![]() ![]() Web Adresi:Hacı Lütfiye Atay İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|