|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, çıkrık, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Çıkrık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çıkrık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarÇıkrık İlköğretim Okulu Hakkında - Çıkrık İlköğretim Okulu Tanıtım - Çıkrık İlköğretim Okulu Resimleri - Çıkrık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çıkrık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Çıkrık İlköğretim Okulu 1952 yılında eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BİNA DURUMU Okulumuz iki binadan oluşmakta olup eski binada 1 BT Sınıfı 1, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuarı, 1 Kitaplık, 1 Derslik ve 1 Anasınıfı bulunmaktadır ![]() Yeni bina da ise 5 Derslik,1 Müdür Odası, vardır ve 1 Öğretmenler Odası vardır ![]() Okulumuzda kömür, odun ve malzeme ambarı olmak üzere 1 adet depo bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Eski bina 1968 yılında yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2010 Ekiminde Bahçe duvarları tel örgü ile çevrilerek okula verilen zarar azaltılmaya çalışılmıştır ![]() İç ve dış boyası 2011’da yapılmış olup Yeni bina giriş merdivenleri 40metre kare büyütülerek engeliler için rampalar yapılmış ve mermerle kaplanmıştır ![]() ![]() Bahçede kız öğrenciler için 4 kabin erkekler öğrenciler için 4 kabin, Anasınıfları için 3 kabin ve öğretmenler tuvaleti bulunmaktadır ![]() ![]() Çıkrık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 2576001 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://cikrikilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 438095@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çıkrık İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|