Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, çıkrık, ilköğretim, merkez, okulu

Çıkrık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çıkrık İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar

Çıkrık İlköğretim Okulu Hakkında - Çıkrık İlköğretim Okulu Tanıtım - Çıkrık İlköğretim Okulu Resimleri - Çıkrık İlköğretim Okulu İletişim

Çıkrık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Çıkrık İlköğretim Okulu 1952 yılında eğitim-öğretime başlamıştır O dönemde tek derslikle Eğitmenler vasıtasıyla eğitim öğretime başlamış Geçirdiği yangınla ahşap derslik hasara uğramış ve yapılan tamiratla yenilenmiştir 1983 yılında ahşap binanın yanına 3 derslik ek bina yapılarak 5 derslik haline getirilmiştir 1998 yılında eski ahşap bina yıkılarak yerine 5 derslikli bina yapılmış Bu tarihten sonra 8 derslikle eğitim öğretime devam etmiştir 1999 yılından sonra İkili Öğretime geçilmiş yine bu yıldan sonra taşımalı eğitim kapsamında Kozluca ve Bostanlı Köylerinin 6,7 ve 8 sınıf öğrencileri taşınmaya başlamıştır 2006 yılında Sağlık Ocağının Lojmanı Tahsisle alınıp Ana Sınıfı haline getirilerek ikili olarak eğitim öğretime başlamıştır 2010 yılı haziran ayında sağlık ocağını Çıkrık Belediyesinin alarak yıkması üzerine ana sınıfı yeri kalmamıştır 2011 Yılı Şubat ayında yeni yapılan Öğretmen Hamza Kesman İlköğretim Okulu’nun açılması ile birlikte okulumuzda Anasınıfları ve 1 kademeden birer şube okulumuzda kalmış olup 6,7,8 ve 1kademenin diğer şubeleri diğer okula gitmiştir2Sınıfların kalabalık olması nedeniylede 2sınıflar ikiye bölünerek 2 şube halinde eğitim öğretime devam etmektedir

BİNA DURUMU

Okulumuz iki binadan oluşmakta olup eski binada 1 BT Sınıfı 1, 1 Fen ve Teknoloji Laboratuarı, 1 Kitaplık, 1 Derslik ve 1 Anasınıfı bulunmaktadır

Yeni bina da ise 5 Derslik,1 Müdür Odası, vardır ve 1 Öğretmenler Odası vardır

Okulumuzda kömür, odun ve malzeme ambarı olmak üzere 1 adet depo bulunmaktadır Bunlar binanın dışındadır Yeni binada ise kazan dairesi bulunmaktadır

Eski bina 1968 yılında yapılmıştır Bina taş duvarlar üzerinde inşa edilmiştir Binanın durumu ise; Çatı aktarımı ve PVC pencere yenilemesi 2003’de yapılmıştır Yeni bina ise 2002 yılında faaliyete geçmiştir Bina betonarme bir bina olup çerçeveler plastik çerçevedir 2010 yılı Ağustos ayında 115 cm yüksekliğinde olacak şekilde sınıf ve koridorlar fayansla kaplanmıştır

2010 Ekiminde Bahçe duvarları tel örgü ile çevrilerek okula verilen zarar azaltılmaya çalışılmıştır
İç ve dış boyası 2011’da yapılmış olup Yeni bina giriş merdivenleri 40metre kare büyütülerek engeliler için rampalar yapılmış ve mermerle kaplanmıştır Ayrıca 2011 şubatında öğrencilerin rahatça su içebileceği bir çeşme de yapılmıştır

Bahçede kız öğrenciler için 4 kabin erkekler öğrenciler için 4 kabin, Anasınıfları için 3 kabin ve öğretmenler tuvaleti bulunmaktadır

Çıkrık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (272) 2576001
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://cikrikilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 438095@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çıkrık İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com