|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emine, ilköğretim, izmir, karşıyaka, lahur, okulu |
![]() |
Emine Lahur İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emine Lahur İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirEmine Lahur İlköğretim Okulu Hakkında - Emine Lahur İlköğretim Okulu Tanıtım - Emine Lahur İlköğretim Okulu Resimleri - Emine Lahur İlköğretim Okulu İletişim ![]() Emine Lahur İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : M ![]() ![]() 1985 tarihinde 2 ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ : Atatürkçü, Bilimsel düşünen , Soran - sorgulayan , YENİ NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ: Emine Lahur İlköğretim Okulu olarak hedefimiz ; yetiştireceğimiz öğrencilerimizin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı , Demokratik , Laik ve Cumhuriyete sahip çıkmayı öğreten ,Ülkesine hizmeti borç bilen , Milli ve Manevi değerlerini önemseyen , Bilimsel düşünceye açık , sevgi ve saygı dolu çağdaş bireyler olarak , çocuklarımızı yetiştirebilmektir ![]() Emine Lahur İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 ![]() Okulun Faksı: Okulun Adresi: 6086 SOKAK No:19 A Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Emine Lahur İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|