|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, bilgileri, hürriyet, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hürriyet İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hürriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Hürriyet İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN KISA TARİHÇESİ Okulumuz 1962-1963 Eğitim-Öğretim yılında 1 müdür,7 öğretmen ve 309 öğrenci ile hizmete açılmış,okul binasının yapımı devam ettiğinden ilk yıl eğitim-öğretim faaliyeti eski adıyla Merkez Zafer İlkokulunda yürütülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() Vizyonumuz Takım çalışmasını ilke edinmiş , sürekli gelişen fırsat üreten ,huzurlu bir okul toplumu olmak ![]() Misyonumuz Türk Milli Eğitim Amaçlarının doğrultusunda milli ve manevi değerlerini özümsemiş toplum fertlerini yetiştirmektir ![]() Hürriyet İlköğretim Okulu Aydın Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / MERKEZ Adı: HÜRRİYET İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ZAFER MAH ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2562251638 Faks Numarası: 2562139171 E-mail Adresi : hurriyetioo_09@hotmail ![]() Web Adresi:Hürriyet İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|