|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
amca, balıkesir, bilgileri, ece, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Hakkında Genel Bilgiler I ![]() a ![]() b ![]() c ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() f ![]() ![]() II ![]() a ![]() b ![]() · 1 okul öncesi öğretmen · 5 sınıf öğretmeni · 1 Türkçe öğretmeni · 1 Matematik öğretmeni · 1 Fen ve Teknoloji öğretmeni · 1 Sosyal Bilgiler öğretmeni · 1 İngilizce öğretmeni · 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni · 1 Beden Eğitimi öğretmeni · 1 Teknoloji Tasarım öğretmeni · 1 Bilişim Teknolojisi öğretmeni(Formatör) · 1 Rehber öğretmen olmak üzeretoplam 16 öğretmenimiz görev yapmaktadır c ![]() ![]() III ![]() a Okulun Özellikleri (yatılı, gündüzlü, karma): Okulumuzda gündüzlü, karma ve normal eğitim-öğretim yapılmaktadır ![]() b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() c ![]() ![]() d ![]() e ![]() ![]() f ![]() ![]() IV ![]() a Okulumuzun Bulunduğu Bölge: 1 Bölge b ![]() Okulumuz Tarihçesi Eşine ender rastlanan kişilerden birisi de okulumuz kurucusu Ali Saip ECE'dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan sonraki hayatını Türk Milli Eğitimine adayan Ali Saip ECE şehrimizin tüm okullarında insani ilişkiler ve ahlak konularında sık sık konferanslar vererek öğrencilerin büyük sempatisini kazanmış ve kendisine “ Akıl Hocası” anlamına gelen ECE AMCA adı takılmıştır ![]() ![]() ![]() Ece Amca Balıkesir merkezinde okul yaptırmayı düşünüyordu ![]() ![]() ![]() Okulumuza adını veren ve banisi(kurucusu) sayılan Ece Amca 25 Ocak 1976 yılında yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak vefat etmiştir ![]() ![]() Ece Amca İlkokulu 1972/1973 öğretim yılında Kızpınar, Mirzabey, Tepebaşı ve Çay Mahallelerinden gelen öğrencilerle eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() 4306 sayılı yasa ile ilköğretim 8 yıla çıkarılınca okulumuz da 27 Temmuz 1998 tarihinde İlköğretim Okulu'na dönüşmüş, adı da ECE AMCA İLKÖĞRETİM okulu olarak değişmiştir ![]() Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Balıkesir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: MERKEZ ECE AMCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Edremit Cad ![]() Telefon Numarası: 2662414727 Faks Numarası: 2662394234 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Merkez Ece Amca İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|