Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beldibi, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, sıtkı, zaralı

Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Marmaris Muğla

Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Hakkında - Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Tanıtım - Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Resimleri - Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu İletişim

Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1978 yılında Devlet-Köylü işbirliği ile yapılarak öğretime açılmıştır 1985 yılında 3 derslikle yönetici odası yapılması için temel atılmış, 1987 yılında hizmete açılmış, şu an eğitim yapılan yeni binasına Sıtkı Zaralı ve Doğan Tugaylar'ın katkılarıyla 2006 tarihinde açılmıştır
Okul Müdürlüğü görevine sırasıyla; 1984-1991 Hüseyin ERDEMİR, 1991-1997 Erdoğan İNAL, 1997-2001 Hasip KİTİŞ, 2001-2003 Şükrü KALAYCI ve 2003 tarihinden itibaren Yaşar ALBAYRAK getirilmiştir

Fiziksel Özellikleri:3 katlı okulumuzda, özel sınıflarla, anasınıfı da dahil 32 sınıf bulunmaktadır Ayrıca işlik, kreş, çok amaçlı salon (Spor Salonu) ve BT sınıfı eklenmiştir

Zemin Katta: Özel Eğitim Sınıfı, 1 Kademe Sınıfları, Kantin, Müzik Salonu, Kırtasiye, Revir, Kreş, Kazan dairesi, Elektrik odası, Özürlüler tuvaleti, Depolar, Kafeterya, Çok Amaçlı Salon ve soyunma odaları bulunmaktadır

1Katta: 1 Kademe sınıfları, Anasınıfı, BT sınıfı bulunmaktadır

2Katta:2 Kademe sınıfları, Fen Laboratuarı, İş Atölyesi, Resim Atölyesi, Memur Odası, Proje Stüdyosu, Öğretmenler Odası, Okul Aile Birliği Odası, Rehberlik Merkezi, Arşiv, Çay Ocağı ve İdare Odaları bulunmaktadır

Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris
Okulun Telefonu: (252) 4190036
Okulun Faksı: (252) 4190036
Okulun Adresi: Beldibi
Okulun Web Adresi: http://wwwsitkizaralimebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 715528@mebk12tr
Okulun Müdürü: Yaşar ALBAYRAK
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com