|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beldibi, ilköğretim, marmaris, muğla, okulu, sıtkı, zaralı |
![]() |
Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Marmaris Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Marmaris MuğlaBeldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Hakkında - Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Tanıtım - Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Resimleri - Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi: Okulumuz 1978 yılında Devlet-Köylü işbirliği ile yapılarak öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okul Müdürlüğü görevine sırasıyla; 1984-1991 Hüseyin ERDEMİR, 1991-1997 Erdoğan İNAL, 1997-2001 Hasip KİTİŞ, 2001-2003 Şükrü KALAYCI ve 2003 tarihinden itibaren Yaşar ALBAYRAK getirilmiştir ![]() Fiziksel Özellikleri:3 katlı okulumuzda, özel sınıflarla, anasınıfı da dahil 32 sınıf bulunmaktadır ![]() ![]() Zemin Katta: Özel Eğitim Sınıfı, 1 ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Marmaris Okulun Telefonu: (252) 4190036 Okulun Faksı: (252) 4190036 Okulun Adresi: Beldibi Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 715528@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Yaşar ALBAYRAK Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Beldibi Sıtkı Zaralı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|